Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Hot Safari

Competiția de pe piața jocurilor de tip slot pune serios la încercare imaginația creatorilor de astfel de sisteme, în oferirea celor mai atrăgătoare scenarii și efecte speciale. Un exemplu în acest sens poate fi considerat și jocul Hot Safari gratis.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Pragmatic Play

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocul de tip video slot te introduce în lumea magică a vânătorii, într-un cadru natural cât se poate de realist și de bine realizat. De asemenea, trebuie menționat faptul că jocul oferă o mulțime de combinații câștigătoare, care îți pot aduce premii la aproape fiecare rundă accesată. Joacă slotul cu speciale Hot Safari gratis direct în această pagină accesând oferta noastră de sloturi!

Hot Safari gratis – o experiență de-a dreptul palpitantă

O creație marca Pragmatic play, din punct de vedere grafic, Hot Safari gratis, jocul oferit de Netbet îți dă posibilitatea de a explora frumusețea savanei africane și mai ales a animalelor care trăiesc aici. Lumina strălucitoare a soarelui te va însoți pe tot parcursul jocului, în nuanțe de auriu, până a portocaliu intens, rezultatul fiind un decor de excepție. Partea grafică este însoțită și de o coloană sonoră cât se poate de realistă, în care sunetele ce imită diverse animale ale junglei sunt completate de o melodie cu tentă tribală ce se aude pe fundal. Din acest punct de vedere, jocul Netbet Hot Safari gratis poate fi considerat unul cât se poate de realist realizat, fiind capabil să te introducă în atmosfera de suspans oferită de partidele de vânătoare de animale exotice.

Dincolo de grafică și de sunet, Hot Safari gratis este extrem de ușor de jucat, cu o bară de comenzi amplasată la vedere, în josul ecranului. Cele cinci role oferă câte trei simboluri pe fiecare dintre acestea, în vreme ce combinațiile câștigătoare gravitează în jurul celor 25 de linii de plată principale ale jocului oferit de Netbet. Acestea pot fi multiplicate cu ajutorul simbolurilor Scatter sau Wild, tot ceea ce aveți de făcut fiind setarea mizei, cu ajutorul butoanelor ”+” și ”-”. Totodată, în cazul în care nu doriți să întrerupeți suspansul vânătorii, aveți la dispoziție opțiunea Autoplay. Cât privește simbolurile câștigătoare, acestea se intercalează cu cele de la jocul de poker, de la 10 la As, începând de la maimuțe și culminând cu antilopele, zebrele, rinocerii și elefanții.

Hai și tu să joci ca la Netbet oferta variată de jocuri gratis de pe Jocuri Cazinouri!