Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Fruit Party 2 Demo Online 2024

Te distrezi de minune cu unul dintre cele mai fresh sloturi din mediul online, Fruit Party 2! Oferit de furnizorul de jocuri Pragmatic Play, slotul Fruit Party 2 online poate fi jucat gratuit, în versiunea demo, chiar pe site-ul nostru!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Pragmatic Play

Bonus 3000 RON + 231 Rotiri Gratuite

100% până la 1000 RON + 77 Rotiri
100% până la 1000 RON + 77 Spins
100% până la 1000 RON + 77 Runde

Jocuri asemanatoare cu Fruit Party 2 Demo Online 2024

DenumireFruit Party 2
RTP96,53%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu fructe
Structură7 linii, 7 coloane
Linii de plată20

Fruit Party 2 demo 2024 este un joc distractiv de la Pragmatic Play, unde ai parte de câștiguri foarte mari. Cu Fruit Party 2 gratis online, petrecerea este în toi și te bucuri de un compot de simboluri care plătesc bine și de numeroase funcții speciale. Citește recenzia noastră despre Fruit Party 2 slot 2024 și vezi mai multe despre aceste plăți și funcții speciale, dar și despre funcțiile de joc ale aparatului.

Distrează-te cu păcănele Chicken Drop, Cleocatra, The Dog House Megaways și Wild Booster gratis online pe JocuriCazinouri.com!

Cum se joacă Fruit Party 2 păcănele 2024?

Jocul de păcănele Fruit Party 2 demo funcționează după reguli extrem de simple. Dacă te-ai mai jucat alt aparat de la Pragmatic Play, slot Fruit Party 2 nu are cum să-ți pună probleme. Butoanele jocului se află în partea de jos a ecranului de joc Fruit Party 2 păcănele 2024, în versiunea de calculator. Iată ce fac acestea:

 • Butoanele – și + te ajută să-ți setezi pariul dorit la Fruit Party 2 joc 2024. Poți să setezi nivelul pariului de la 1 la 10, valoarea fiselor și pariul total.
 • Apasă butonul de spin ilustrat prin două săgeți circulare ca să pornești o rundă la Fruit Party 2 slot 2024. Poți să folosești și tastele ENTER sau SPACE. Mai apasă încă o dată pe aceleași taste să grăbești runda. Dacă apeși de mai multe ori în acest mod, va apărea o fereastră cu opțiunea pentru joc rapid.
 • Apasă pe butonul autoplay dacă vrei ca Fruit Party 2 slot să ruleze fără intervenția ta. Setează numărul de runde automate și pornește seria. O poți opri oricând dorești tot cu butonul de autoplay.
 • Apasă pe butonul de informații Fruit Party 2 demo și vezi mai multe detalii despre regulile jocului, plăți și funcții speciale.
 • Butonul de setări Fruit Party 2 demo 2024 din stânga jos, ilustrat cu trei linii paralele, îți permite să-ți setezi experiența ta de joc. Poți opta pentru mod economic, rotire rapidă sau muzică ambientală.
 • Schimbă pariul și creditul din bani în fise și viceversa dând click în acea zonă.

Chiar dacă ești jucător începător sau ai acumulat deja experiență, la JocuriCazinouri poți testa gratuit online sloturile Treasure Wild, Buffalo King Megaways, Book of The Fallen și Hot Safari!

Slot Fruit Party 2 – caracteristici speciale

Funcțiile și simbolurile speciale de la păcănele Fruit Party 2 demo îți aduc cele mai mari câștiguri. Mai jos, vei vedea toate informațiile despre acestea:

 • Plăți în cascadă: Fruit Party 2 joc 2024 plătește într-un mod diferit față de un joc tradiționale. Simbolurile sale formează combinații câștigătoare în grupuri de simboluri adiacente de minim 5 de același fel. Simbolurile care generează câștiguri dispar și lasă loc altora, care la rândul lor pot forma alte combinații care să-ți aducă plată.
 • Simbolul Wild: substituie alte simboluri Fruit Party 2 demo 2024 și poate forma combinații câștigătoare. Poate apărea în mod aleatoriu, după dispariția simbolurilor câștigătoare, în locul unuia dintre simboluri. Simbolul are multiplicator de câștig care încep cu 2x în jocul de bază. Multiplicatorul se dublează de fiecare dată când simbolul Wild generează o nouă plată, dar poate dispărea aleatoriu după o combinație câștigătoare. Multiplicatorul maxim este de 256x.
 • Simbolul Scatter: apare oriunde, iar minim 3 simboluri declanșează secvența de rotiri gratuite. La maximul de 7 Scatter, primești 25 de runde bonus.
 • Rotiri gratuite: primești între 10 și 25 de runde la slot Fruit Party 2 demo 2024. Dacă în timpul secvenței, mai primești minim 3 Scatter, beneficiezi de 5 rotiri gratuite suplimentare. Multiplicatorul simbolului Wild este 3x și se triplează la fiecare câștig pe care îl generează. Multiplicatorul maxim este de 729x.
 • Cumpără rotiri gratuite: cumpără o rundă la Fruit Party 2 gratis online 2024 care garantează minim 3 Scatter la prețul de 100 x pariul.

Dacă vrei să profiți de simboluri unice și cât mai multe câștiguri, atunci nu ezita să testezi păcănele Big Bass Bonanza Megaways, Family Guy, 5 Lions Megaways și The Hand of Midas!

Simboluri Fruit Party 2 demo 2024

Simbolurile de la jocul de păcănele Fruit Party 2 demo 2024 sunt, așa cum te-ai fi așteptat, fructele. Poți să câștigi sume frumoase cu ajutorul strugurilor, merelor verzi, căpșunelor, prunelor și portocalelor. De asemenea, găsești și simboluri bomboană în formă de stea și în formă de inimă, dar acestea două au cele mai mici plăți la Fruit Party 2 slot 2024.

Joc Fruit Party 2 păcănele 2024 are și o piersică aurie. Aceasta reprezintă simbolul Scatter. Simbolul Wild este reprezentat simplu, prin litera W. Toate aceste simboluri Fruit Party 2 păcănele se găsesc pe o grilă de 7 coloane și 7 rânduri. 

Păcănele Fruit Party 2 – plățile simbolurilor

Plățile pe care le oferă simbolurile la joc Fruit Party 2 demo 2024 sunt extrem de mari. Câștigurile cresc progresiv, în funcție de numărul de simboluri adiacente de-un fel. Cea mai mică plată este la 5 simboluri Fruit Party 2 gratis online, iar plafonul este la 15 simboluri adiacente. Dacă sunt mai mult de 15 de-un fel, plata nu va mai crește. Hai să vezi mai departe cât câștigi la fiecare simbol de la joc Fruit Party 2 demo 2024!

 • 15x Căpșune = 150x miza;
 • 15x Portocale = 100x miza;
 • 15x Mere = 90x miza;
 • 15x Struguri = 80x miza;
 • 15x Prune = 60x miza;
 • 15x Stele = 40x miza;
 • 15x Inimi = 20x miza.

Coeficientul RTP al Fruit Party 2 joc 2024 este de 96,53%, iar volatilitatea este ridicată. Totodată, dacă folosești funcția de cumpărare bonus de la Fruit Party 2 demo 2024, RTP-ul este de 96,45%. Câștigul maxim la slot Fruit Party 2 este limitat la 5.000 x pariul.

Joc Fruit Party 2 pe mobil

Jocul de păcănele Fruit Party 2 demo este bine optimizat pentru mobil. Pragmatic Play își creează aparatele în HTML5, deci te bucuri de aceeași experiență de top, fără erori tehnice și fără probleme de adaptare la ecran.

Avantaje și dezavantaje Fruit Party 2 joc 2024

Avantajele Fruit Party 2 demo 2024:

 • Joc Fruit Party 2 gratis online 2024 are un mod de joc distractiv, cu multe funcții speciale.
 • Coeficientul RTP al Fruit Party 2 slot 2024 este peste medie.
 • Fruit Party 2 păcănele este bine optimizat pentru jocul pe mobil.

Dezavantajele joc Fruit Party 2:

 • Slot Fruit Party 2 are volatilitate ridicată, deci aduce plăți destul de rar.

Concluzie

Fruit Party 2 demo 2024 este un aparat foarte distractiv care îți poate aduce câștiguri mari. Câștigi foarte bine datorită multiplicatorilor de plată, a rotirilor gratuite și a simbolurilor Wild. Fruit Party 2 joc 2024 este și simpu de folosit de orice utilizator, indiferent de nivelul lui de experiență. Încearcă și tu funcțiile jocului Fruit Party 2 gratis online 2024 pe JocuriCazinouri și vezi ce câștiguri frumoase îți poate aduce!