Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Book of The Fallen Demo 2023

Ești pasionat de sloturile cu tematică egipteană și numeroase câștiguri? Dacă da, atunci echipa noastră îți recomandă unul dintre cele mai captivante sloturi de la Pragmatic Play, și anume Book of The Fallen! Alege un slot cu funcții speciale, tematică aparte și șanse de câștig impresionante! Distracția va fi garantată!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Pragmatic Play
DenumireBook of The Fallen
RTP96,5%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată10

Book of the Fallen demo 2023 este unul dintre cele mai incitante sloturi egiptene. Este realizat de Pragmatic Play, un furnizor renumit pe piața jocurilor de noroc online. Așadar, așteaptă-te la cea mai bună calitate din partea acestui slot Book of the Fallen online. Citește această recenzie și află detalii despre simbolurile, modul de joc și funcțiile speciale de la Book of the Fallen păcănele 2023!

Îți recomandăm și sloturile Chicken Drop, Cleocatra, The Dog House Megaways și Fruit Party 2, dacă ești interesat de păcănele cu tematici diversificate și câștiguri fantastice!

Cum joci păcănele Book of the Fallen demo 2023?

La Book of the Fallen ca la aparate 2023, este foarte simplu să te joci. Structura și modul de funcționare sunt clasice, deci Book of the Fallen joc este ideal și pentru cei care nu au mai încercat până acum jocuri de păcănele. Vezi mai jos ce fac butoanele jocului:

 • Apasă „-” și „+” din dreapta jos și setează miza dorită la Book of the Fallen slot. Poți să stabilești o valoare pentru fise, pariul per linie sau pariul total;
 • Butonul de spin se găsește tot în dreapta jos. Pe calculator, poți folosi slot Book of the Fallen demo și cu ENTER sau SPACE. Dacă apeși mai des decât rotirea rolelor, la un moment dat apare fereastra de unde activezi Book of the Fallen joc automat;
 • Consultă secțiunea de informații din butonul „i” din stânga jos a ecranului de joc Book of the Fallen păcănele 2023;
 • Intră în setări din butonul aflat lângă cel de informații. Și de aici poți opta pentru joc automat;
 • În stânga și dreapta rolelor de păcănele Book of the Fallen gratis online 2023, poți să activezi funcțiile Super Spin Bet, respectiv cumpărare de rotiri gratuite;
 • Poți să alegi afișajul pariului și creditului Book of the Fallen demo 2023 – în bani sau în fise. Trebuie doar să dai click pe acea zonă ca să schimbi.

Ai jucat până acum la păcănele Wild Booster, Treasure Wild, Buffalo King Megaways sau Hot Safari? Pe JocuriCazinouri.com le poți testa gratuit online după bunul plac!

Simboluri Book of the Fallen slot 2023

La joc Book of the Fallen demo 2023, explorezi templul pierdut al zeului Anubis. Poți găsi cartea care declanșează secvența specială. La joc Book of the Fallen ca la aparate, ești ajutat de mai multe simboluri tematice, dar și mai multe simboluri clasice de păcănele. Book of the Fallen online 2023 are structura clasică de 5X3.

Dintre simbolurile tematice, remarcăm cartea, exploratorul John Hunter, sarcofagul unui faraon și semnul Ankh. Simbolurile tradiționale de la Book of the Fallen demo 2023 sunt A, K, Q, J și 10.

Book of the Fallen ca la aparate 2023 – funcții speciale

Caracteristicile speciale de la Book of the Fallen demo 2023 rotunjesc serious câștigurile. Hai să vedem ce simboluri și secvențe speciale are acest slot Book of the Fallen gratis online:

 • Simbolul Carte: este atât Wild, adică substituie simbolurile pe liniile de plată, cât și Scatter – plătește oriunde. Simbolul special Book of the Fallen păcănele 2023 aduce plăți de maxim 200x miza. Dar cel mai tare rol că la minim 3, declanșează secvența de rotiri gratuite;
 • Rotiri gratuite: primești o secvență de 10 spinuri gratis la Book of the Fallen slot 2023 care va avea pariul rundei care a declanșat funcția. Înainte de începerea secvenței, alegi simbolul special. Acesta se va extinde pe rolele pe care apare și va plăti în orice poziție. Dar ține minte: cu cât simbolul este mai valoros, cu atât apariția lui pe rolele Book of the Fallen ca la aparate 2023 este mai rară;
 • Super Spin Bet: dacă activezi funcția, va trebui să alegi unul dintre simboluri care să devină special, la fel ca în secvența de runde gratuite. De asemenea, cu cât simbolul are valoarea mai mare, cu atât volatilitatea Book of the Fallen joc 2023 este mai ridicată. Simbolul special Book of the Fallen demo 2023 se extinde pe rola pe care apare și plătește oriunde, fără să fie nevoie ca simbolul să apară pe role apropiate, de la stânga la dreapta. Poți să activezi funcția, dar valoarea pariului la joc Book of the Fallen demo 2023 va fi de 10 ori mai ridicată;
 • Cumpără secvența specială: pentru plata de 100x pariul plasat la păcănele Book of the Fallen gratis online 2023, poți să cumperi secvența de 10 spinuri gratis.

Fie că ești jucător începător sau ai acumulat deja experiență, la JocuriCazinouri poți testa gratis online sloturile Big Bass Bonanza Megaways, Family Guy, 5 Lions Megaways și The Hand of Midas!

Cât plătesc simbolurile joc Book of the Fallen online 2023?

Simbolurile la păcănele Book of the Fallen demo 2023 plătesc numai de la rola din stânga, pe role adiacente, la minim 2 simboluri de același fel. Excepție este simbolul special ales de tine la Super Spin Bet sau la secvența specială. O altă excepție este simbolul Scatter (Cartea), care plătește oriunde. 

Slot Book of the Fallen demo 2023 are 10 linii de plată și coeficientul RTP de 96,5%. Câștigul maxim al jocului este de 5.000 x miza plasată. Book of the Fallen joc aduce următoarele câștiguri la 5 de-un fel:

 • 5x John Hunter = 500x miza;
 • 5x Sarcofagul faraonului = 200x miza;
 • 5x Anubis = 75x miza;
 • 5x Ankh = 75x miza;
 • 5x A = 15x miza;
 • 5x K = 15x miza;
 • 5x Q = 10x miza;
 • 5x J = 10x miza;
 • 5x 10 = 10x miza.

Book of the Fallen 2023 joc pe mobil

Dacă vrei să joci slot Book of the Fallen demo 2023 de pe smartphone, avem o veste bună! Book of the Fallen păcănele 2023 sunt create în HTML5, deci sunt optimizate și pentru mobil. Butoanele de joc se adaptează tipului și dimensiunilor ecranelor telefoanelor, deci ai parte de cea mai bună experiență posibilă. De asemenea, Book of the Fallen ca la aparate 2023 are opțiunea de mod economic. Activeaz-o din secțiunea de setări și economisește și bateria mobilului.

Avantaje și dezavantaje păcănele Book of the Fallen gratis online

Avantaje Book of the Fallen demo 2023:

 • Book of the Fallen slot are o temă egipteană captivantă.
 • Coeficientul RTP de la Book of the Fallen păcănele este foarte avantajos.
 • Book of the Fallen online are funcții speciale atractive, care plătesc bine.

Dezavantaje Book of the Fallen gratis online 2023:

 • Volatilitatea Book of the Fallen demo este ridicată.

Concluzie

Cu Book of the Fallen demo 2023, ai șansa să câștigi și să te distrezi. Așa cum ai văzut în această recenzie, Book of the Fallen slot este un aparat simplu, cu temă captivantă, care provine de la unul dintre cei mai tari furnizori. Pragmatic Play își optimizează jocurile și pentru mobil, deci distrează-te cu Book of the Fallen online 2023 pe JocuriCazinouri!