Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

The Hand of Midas Demo Online 2023

Joacă și tu slotul Hand of Midas demo online la JocuriCazinouri, pentru a beneficia de unul dintre cele mai dinamice jocuri din mediul online! Pragmatic Play a pregătit pentru tine joc Hand of Midas gratis online, care te va surprinde cu o tematică specifică zeităților antice și premiilor unice pe care ți le pot aduce! Distrează-te pe cinste la păcănele Hand of Midas și acumulează experiențe incredibile!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

Bonus 100% până la 1500 RON + 225 rotiri gratuite

100% până la 1500 RON
225 Rotiri Gratuite fără rulaj
Depunere minimă 25 RON
DenumireThe Hand of Midas
RTP96.54%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată20

La jocul de păcănele The Hand of Midas demo 2023, tot ce atingi se va transforma în aur! Sau cel puțin așa spune legenda. În articolul de astăzi, vei descoperi unul dintre cele mai captivante sloturi Pragmatic Play. Multe rotiri gratuite și simboluri Wild lipicioase cu multiplicatori te vor face să nu te mai saturi de joc The Hand of Midas ca la aparate 2023. Află tot ce trebuie să cunoști despre slot The Hand of Midas online 2023!

Îți recomandăm să încerci și păcănele Chicken Drop, Cleocatra, The Dog House Megaways și Fruit Party 2 pe JocuriCazinouri.com!

Cum te joci The Hand of Midas demo 2023?

Butoanele de joc The Hand of Midas gratis online 2023 se găsesc în partea de jos a ecranului. Aici stabilești miza, pornești runda, intri la setări și consulți mai multe informații despre slot The Hand of Midas demo 2023.

 • Setează pariul dorit la păcănele The Hand of Midas online 2023 cu ajutorul butoanelor – și +. Poți să setezi pariul total, pariul per linie sau valoarea fiselor;
 • Pornește runda la The Hand of Midas demo 2023 cu ajutorul butonului cu două săgeți circulare. Dacă joci slot The Hand of Midas ca la aparate de pe calculator, mai comod este să folosești tasta SPACE sau tasta ENTER. Dacă apeși butonul de redare rundă cu o frecvență ridicată, îți va apărea fereastra din care poți să optezi pentru joc The Hand of Midas rapid;
 • Poți să joci The Hand of Midas slot 2023 în mod automat cu butonul autoplay. Din fereastra care se deschide, setează numărul de rotiri automate și pornești funcția. Poți opri oricând seria de jocuri The Hand of Midas păcănele 2023, apăsând încă o dacă pe același buton;
 • Dă click pe credit/bet ca jocul The Hand of Midas ca la aparate 2023 să-ți afișeze aceste valori în monede sau în bani, după preferințele tale;
 • Intră în secțiunea de informații The Hand of Mdas gratis online 2023 din butonul „i”;
 • Apasă pe butonul care ilustrează trei linii paralele și stabilește setările pe care le dorești la joc The Hand of Midas demo 2023.

Dacă ești curios să încerci sloturi noi, echipa noastră recomandă Wild Booster, Treasure Wild, Buffalo King Megaways și Book of the Fallen!

Simbolurile The Hand of Midas păcănele 2023

La Păcănele The Hand of Midas demo 2023, simbolurile sunt tematice, dar găsești și clasicele numere ale cărților de joc. Simbolurile tematice The Hand of Midas slot 2023 sunt Midas, zeul Dionis, statuia aurie, coșul cu fructe, cupa cu vin și cufărul. Simbolurile clasice la The Hand of Midas joc sunt A, K, Q, J și 10. Structura jocului de păcănele The Hand of Midas demo este de 5 role a câte 3 rânduri fiecare.

Distrează-te cu păcănelele Hot Safari, Big Bass Bonanza Megaways, Family Guy și 5 Lions Megaways. La JocuriCazinouri le poți testa fără a depune fonduri!

Slot The Hand of Midas online 2023 – funcții speciale

Caracteristicile speciale the la The Hand of Midas demo 2023 te vor convinge că acest joc plătește excelent. Hai să vezi mai jos care sunt simbolurile și secvențele speciale de la The Hand of Midas slot 2023:

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile mai puțin simbolul Scatter al jocului de păcănele The Hand of Midas demo 2023. Apare numai pe rolele 2, 3 și 4 și are multiplicatori aleatorii de 1x, 2x sau 3x;
 • Simbolul Scatter: cu minim 3 simboluri Scatter, primești secvența de rotiri gratuite la The Hand of Midas slot 2023;
 • Rotiri gratuite: înainte de secvența The Hand of Midas demo 2023, stabilești numărul de runde gratuite pe care le primești, în funcție de numărul de simboluri Scatter care declanșează funcția: 3x Scatter = până la 27 runde; 4x Scatter = până la 36 runde; 5x Scatter = până la 45 runde. Pe tot parcursul secvenței de runde gratuite, simbolurile Wild care apar pe rolele The Hand of Midas demo 2023 rămân fixate pe poziții. De asemenea, și multiplicatorul de câștig al simbolurilor Wild se cumulează și rămâne până la sfârșit. Pentru această secvență, este garantat un câștig minim. Atunci când se declanșează cu 3 Scatter, câștigul este de 10x miza, pentru 4 Scatter, devine 20x miza, iar pentru 5 Scatter, jocul îți garantează 30x miza. Dacă primești sub aceste valori, The Hand of Midas slot 2023 îți oferă runde suplimentare;
 • Cumpără secvența de rotiri: The Hand of Midas joc 2023 pune la dispoziție trei versiuni. Poți să cumperi o rundă cu 3 Scatter pentru 100x pariul, 4 Scatter pentru 200x pariul, 5 Scatter pentru 300x pariul;
 • Șanse mărite pentru declanșarea secvenței de rotiri gratuite: plătește 25% în plus la pariu pentru șanse mai mari de declanșare a secvenței de runde bonus la The Hand of Midas gratis online 2023.

Păcănele The Hand of Midas demo 2023 – plățile simbolurilor

The Hand of Midas păcănele 2023 oferă câștiguri pe 20 de linii de plată fixe, de la stânga la dreapta. Are o rată de plată de 96,54% și volatilitatea ridicată. Vezi mai jos valorile fiecărui simbol The Hand of Midas gratis online 2023 la 5 de-un fel:

 • 5x Midas = 20x miza;
 • 5x Dionis = 15x miza;
 • 5x Statuia de aur = 12,5x miza;
 • 5x Cufăr = 10x miza;
 • 5x Vasul cu fructe = 7,5x miza;
 • 5x Cupa cu vin = 5x miza;
 • 5x A = 2,5x miza;
 • 5x K = 2,5x miza;
 • 5x Q = 1,25x miza;
 • 5x J = 1,25x miza;
 • 5x 10 = 1,25x miza.

The Hand of Midas joc 2023 pe mobil

The Hand of Midas păcănele sunt distractive atât pe laptop/desktop, cât și pe mobil sau tabletă. Funcțiile de joc The Hand of Midas online 2023 și butoanele se adaptează după oricare ecran, deci nu pierzi nimic din experiența de 5 stele. Pragmatic Play a creat The Hand of Midas joc în HTML5, deci este stabil și nu vei întâmpina probleme. Dacă bateria telefonului reprezintă o problemă pentru tine, umblă în setările The Hand of Midas gratis online și optează pentru modul economic.

Avantaje și dezavantaje la The Hand of Midas gratis online 2023

Avantaje The Hand of Midas demo 2023:

 • The Hand of Midas păcănele 2023 oferă plăți mari.
 • Funcția bonus la The Hand of Midas online 2023 este distractivă.
 • The Hand of Midas ca la aparate 2023 este optimizat și pentru mobil.

Dezavantaje The Hand of Midas joc 2023:

 • The Hand of Midas demo 2023 are volatilitate ridicată.

Concluzie

The Hand of Midas demo 2023 este rețeta perfectă către succes. Urmează legenda regelui Midas care transforma totul în aur. Dar la jocul The Hand of Midas ca la aparate 2023, acestă abilitate nu este un nicidecum un blestem. Testează și tu slot The Hand of Midas 2023 pe JocuriCazinouri și vezi cât de bine plătește! Apoi, nu ezita să încerci jocul și pe bani reali!