Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Slot 5 Lions Gratis online 2023

Intră în sălbăticia oferită de slot 5 Lions ca la aparate, gratis pe JocuriCazinouri.com și bucură-te de o distracție pe cinste plus câștiguri extraordinare dacă te decizi să joci pe bani reali la Netbet!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Slot 5 Lions Gratis online 2023

Denumire5 Lions
RTP96.50%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată243/576

Dacă te consideri un pasionat în ceea ce privește cultura asiatică, dar și a păcănelelor, 5 Lions online este jocul potrivit pentru tine!

Gama de păcănele 5 Lions îmbină elementele asiatice precum animale sălbatice și simboluri, Pragmatic Play reușind astfel să creeze unul dintre cele mai căutate jocuri 5 Lions gratis.

Poți alege orice variantă de joc 5 Lions, fie 5 Lions gratis, fie orice 5 Lions joc disponibil pe platformele operatorilor colaboratori.

Profită din plin de păcănele Winterberries online, slot 40 Lucky King ca la aparate, jocuri 7 Sins gratis online, joc Ancient Egypt online sau Beauty and the Beast păcănele.

Cum se joacă 5 Lions slot 2023

5 Lions joc este un slot creat de furnizorul Pragmatic Play, cunoscut pentru numeroase jocuri 5 Lions gratis, dar și altele, jocul având 5 linii și 3 role, dar un număr de linii de plată egal cu 243 sau 576, depinde de modul 5 Lions joc pe care îl vei alege.

Pentru a putea să începi jocul trebuie să cunoști utilitatea butoanelor din meniul de joc 5 Lions online sau 5 Lions gratis, fiecare variantă având același număr de butoane cu același mod de utilizare.

 1. „Bet” îți permite să selectezi suma pe care dorești să o pariezi pe fiecare rotire a rolelor.
 2. „Spin” inițiază rotirea rolelor la jocuri 5 Lions aparate.
 3. „Auto Play” permite să setezi numărul de rotiri automate pe care dorești să le joci în cadrul 5 Lions ca la aparate.
 4. „Paytable” deschide tabelul de plată, care îți oferă informații despre simbolurile jocului, combinațiile câștigătoare și multiplicatorii oferiți pe parcursul jocului 5 Lions gratis.
 5. „Settings” deschide meniul de setări, unde poți ajusta sunetul, viteza jocului și alte opțiuni pentru ca tu să îți poți personaliza experiența de joc 5 Lions.
 6. „Info” îți oferă mai multe informații despre 5 Lions slot și regulile sale.
 7. „Max Bet” îți permite să pariezi suma maximă pe care o poți paria pe fiecare rotire a rolelor la 5 Lions online sau alte variante de păcănele 5 Lions.

Simboluri 5 Lions joc 2023

Slot 5 Lions are la bază tematică asiatică, și mai exact, sunt diferite elemente prezente pe rolele de joc 5 Lions care redau în mare parte animale sălbatice specifice Calendarului Chinezesc, elemente de spiritualitate din tradițiile Asiei și multe alte simboluri care te vor ajuta să îți mărești suma din balanța contului tău cu 5 Lions păcănele.

Iată mai jos lista cu simbolurile pe care le vei întâlni fie la 5 Lions gratis, fie la alte jocuri 5 Lions aparate, indiferent de modul de accesare al jocului:

 1. Simbolul Wild: reprezentat de un leu de aur.
 2. Simbolul Scatter reprezentat de un element Yin și Yang.
 3. Simbolul Dragonului.
 4. Simbolul Peștelui.
 5. Simbolul Vulturului.
 6. Simbolul Broaștei Țestoase.
 7. Simbolurile de cărți 5 Lions joc, incluzând A, K, Q, J și 10.

Funcții speciale 5 Lions gratis 2023

În cadrul gamei de păcănele 5 Lions, sunt prezente pe lângă simbolurile menționate anterior, și câteva funcții speciale 5 Lions gratis care te vor aduce mai aproape de câștigurile dorite. Fie că alegi să joci 5 Lions gratis pentru a exersa, fie că vrei să pariezi și să riști bani reali la 5 Lions păcănele, atunci vei urmări să primești mereu următoarele funcții speciale 5 Lions slot:

 1. Funcția Multiplier Wilds este o funcție care poate fi activată în timpul jocului de bază 5 Lions online sau în timpul rundei bonus „Free Spins” 5 Lions gratis. Atunci când apare un simbol Wild pe role, acesta poate oferi un multiplicator aleatoriu între x1 și x40 la orice câștig obținut.
 2. Funcția Free Spins poate fi declanșată atunci când apar cel puțin trei simboluri de tip Scatter pe rolele slot 5 Lions. Jucătorii pot alege între diferite opțiuni de rotiri gratuite, fiecare având propriile caracteristici speciale 5 Lions ca la aparate. Opțiunile 5 Lions gratis includ:
 • 20 de rotiri gratis cu multiplicator x2, x3 sau x5 aplicat la orice câștig obținut 5 Lions gratis.
 • 15 runde gratuite cu multiplicator 3x, x5 sau 8x aplicat la orice câștig obținut.
 • 10 free spins 5 Lions gratis cu multiplicator 5x, x8 sau x10 aplicat la orice câștig.
 • 6 rotiri gratuite cu multiplicator 1×0, x15 sau 3×0 aplicat la orice câștig obținut.
 1. Funcția Re-Spin poate fi declanșată atunci când apare un simbol Wild pe rolele 2, 3 sau 4 și nu există niciun alt simbol Wild pe celelalte role la 5 Lions slot. Rolele cu simbolul Wild se vor extinde pentru a acoperi întreaga rolă, urmând ca celelalte role să fie re-invârtite pentru a oferi șanse suplimentare de câștig la 5 Lions gratis.

Nu rata nici joc Book of Power online, slot Lady Godiva ca la aparate, păcănele Lotus Flower, joc 5 Great Star sau jocuri aparate Hot to Burn.

Cât plătește un simbol 5 Lions online 2023?

Acum că ai toate detaliile despre modul de joc 5 Lions gratis și funcțiile speciale, nu mai rămâne decât să parcurgi câteva informații despre plata fiecărui simbol și cum poți juca 5 Lions online într-un mod plăcut. Mai jos am pregătit o listă special pentru tine care conține modul de plată al simbolurilor 5 Lions gratis, valabil și pentru alte jocuri 5 Lions gratis sau alte jocuri 5 Lions aparate.

 • Simbolul Wild (Leul de Aur): poate înlocui alte simboluri și poate oferi câștiguri de până la 200 de monede pentru cinci simboluri identice pe o linie de plată 5 Lions gratis.
 • Simbolul Scatter (Yin și Yang): poate declanșa runda bonus și poate oferi câștiguri de până la 20 de monede pentru cinci simboluri identice oriunde pe role 5 Lions ca la aparate.
 • Simbolul Dragon: poate oferi câștiguri de până la 200 de monede pentru cinci simboluri identice 5 Lions slot pe o linie de plată.
 • Simbolul Peștelui: poate oferi câștiguri de până la 100 de monede pentru cinci simboluri identice pe o linie de plată la jocuri 5 Lions gratis.
 • Simbolul Vulturului: poate oferi câștiguri de până la 80 de monede pentru cinci simboluri identice pe o linie de plată la păcănele 5 Lions.
 • Simbolul Broaștei Țestoase: poate oferi câștiguri de până la 60 de monede pentru cinci simboluri 5 Lions gratis identice pe o linie de plată 5 Lions slot.
 • Simbolurile de cărți de joc (A, K, Q, J și 10): pot oferi câștiguri între 8 și 40 de monede  5 Lions gratis pentru cinci simboluri identice pe o linie de plată.

Joc 5 Lions online pe mobil 2023

Slot 5 Lions poate fi jucat pe dispozitivele mobile, fiind optimizat de către cei de la Pragmatic Play pentru a funcționa pe smartphone-uri și tablete. Există două modalități prin care poți juca 5 Lions păcănele pe mobil:

 1. Prin intermediul browser-ului accesând platforma web a unuia dintre colaboratorii de tip cazinou, care dețin în portofoliul lor și jocul slot 5 Lions, unde poți accesa varianta normal 5 Lions online, sau pe cea demo, 5 Lions gratis.
 2. Prin intermediul aplicației mobile al unui casino care deține gama de jocuri 5 Lions aparate cu variante multiple 5 Lions ca la aparate, precum 5 Lions gratis.

Avantaje și dezavantaje 5 Lions joc 2023

Gama de păcănele 5 Lions are avantaje și dezavantaje precum majoritatea jocurilor de cazinou, chiar și varianta 5 Lions gratis. Iată câteva dintre acestea pentru ca tu să poți decide dacă 5 Lions gratis este potrivit pentru tine:

Avantaje păcănele 5 Lions 2023

 • Grafica și animațiile sunt foarte bune la jocuri 5 Lions aparate.
 • Tema 5 Lions joc este bine gândită și bine realizată, cu simboluri care reprezintă animale maiestuoase și o atmosferă asiatică autentică.
 • 5 Lions gratis oferă o serie de funcții speciale, precum simboluri Wild și Scatter, runde bonus și multiplicatori de câștiguri.
 • Jucătorii pot alege dintr-o varietate de niveluri de pariuri, ceea ce face 5 Lions online potrivit pentru toate bugetele.

Dezavantaje joc 5 Lions online 2023

 • Joc 5 Lions păcănele are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că poate fi destul de dificil să obții câștiguri, dar câștigurile pot fi mari.
 • Rata de plată la 5 Lions joc este de aproximativ 96,5%, ceea ce este decent, dar nu impresionant comparativ cu alte jocuri oferite de cei de la Pragmatic Play.

Nu rata nici slot Ultimate Hot online, păcănele Shining King sau jocuri aparate Extremely Hot online! Mai poți încerca și joc Flaming Hot Extreme ca la aparate!

Concluzie

Acum că deții tot setul de informații utile în ceea ce privește modul de joc 5 Lions online, te poți aventura în lumea orientală încercând una din variantele 5 Lions păcănele, fie cea demo, 5 Lions gratis sau orice alt tip joc 5 Lions ca la aparate pentru a putea experimenta o parte a Asiei odată cu sumele mari de care te poți bucura!