...
10

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Pyramid Quest for Immortality

Legendele Egiptului antic spun că vechii faraoni aveau puterea de a reînvia și de a deveni astfel nemuritori. Acesta este motivul pentru care erau îngropați de obicei cu o sumedenie de bogății în somptuoasele lor piramide, pentru a se putea bucura în voie de ele, în viața de apoi.  Nu este de mirare că aceste bogății au atras de-a lungul timpului o mulțime de căutători de comori, iar astăzi frământă mințile creatorilor de jocuri de noroc.

Rating

5/5

Producător

Netent

Cod Bonus: ROTIRIGRATIS

200 Rotiri Gratuite

  • la Roata Rundelor Gratuite
  • la înregistrare și verificare cont
  • la Shining Crown
  • cod bonus ROTIRIGRATIS

Jocuri asemănătoare cu Pyramid Quest for Immortality

JOACA ACUM
Voodoo Magic Demo Online 2024
vodoo magic demo
JOACA ACUM
40 Super Hot Demo 2024
40 Super Hot gratis
JOACA ACUM
Incinerator
incinerator-slot-game
JOACA ACUM
Empty the Bank Demo 2024
empty the bank demo
Vezi toate jocurile
5/5
DenumirePyramid Quest
RTP96.48%
ProducătorNetEnt
TipSloturi cu speciale
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată720

Legendele Egiptului antic spun că vechii faraoni aveau puterea de a reînvia și de a deveni astfel nemuritori. Acesta este motivul pentru care erau îngropați de obicei cu o sumedenie de bogății în somptuoasele lor piramide, pentru a se putea bucura în voie de ele, în viața de apoi.  Nu este de mirare că aceste bogății au atras de-a lungul timpului o mulțime de căutători de comori, iar astăzi frământă mințile creatorilor de jocuri de noroc. Un joc Pyramid Quest 2024 este o alegere extrem de ofertantă, fiind un slot cu speciale pe care nu trebuie să îl ratezi!

Unul dintre cele mai bine realizate jocuri care aduc în memorie comorile Egiptului antic este Pyramid Quest demo 2024, oferit în țara noastră de cei de la bonus Netbet. Produs de NetEnt, jocul Pyramid Quest for Immortality gratis oferă o mulțime de premii, constând în tot felul de artefacte și elemente desprinse din comorile egiptene, pornind de la sceptre ornate cu șerpi din aur, până la gândaci giganți sau măști de faraon din aur masiv, care îi însoțeau pe vechii regi egipteni în monumentalele or morminte sub formă de piramide. Cu demo Pyramid Quest 2024 te distrezi de minune!

Pyramid Quest online, la fel ca la un Bonus Netbet, pune la dispoziție o mulțime de premii și bonusuri, iar simbolurile cele mai vânate sunt cele de tip Wild și Avalanche, care îți pot aduce multiplicarea sumelor obținute pe liniile de plată. Pyramid Quest gratis poate fi încercat la JocuriCazinouri online, dar îți recomandăm să consulți acest articol înainte de a începe jocul!

Îți recomandăm să joci și Captain`s Treasure, Zeus 3, Blue Heart și Dazzle Me, pentru o experiență unică! Îți recomandăm să joci și păcănele Pumpkin Smash gratis online sau Rambo gratis online!

Cum se joacă Pyramid Quest NetBet 2024?

Pyramid Quest gratis 2024 funcționează după principiile de bază ale oricărui slot. În esență, trebuie doar să setezi valoarea pariului pe care o dorești și să pornești o rundă. Butoanele de la joc Pyramid Quest 2024 sunt exclusiv în partea de jos a coloanelor:

Vei vedea că jocul nu are o structură obișnuită, ci rola din mijloc are loc pentru 5 simboluri. Cele două role adiacente celei de mijloc au câte 4, iar cele de pe margine au câte 3. Astfel, ecranul de joc al Pyramid Quest gratis 2024 simbolizează, evident, o piramidă. Aceasta este o adăugare care îmbunătățește experiența unui joc tematic, dar nu o complică în vreun fel. Chiar dacă Pyramid Quest demo 2024 este primul tău slot pe care îl încerci, te vei descurca fără probleme cu ajutorul indicațiilor de mai sus.

Vezi ce simboluri ai la joc Pyramid Quest 2024 și cum poți juca și profita din plin de acest slot! Pe lângă slotul de față, la JocuriCazinouri mai poți încerca gratis online și American Roulette, Secrets of Alchemy, Lucky Wild și Spinning Stars!

Simbolurile Pyramid Quest online 2024

Pyramid Quest demo 2024 are mai multe simboluri în ton cu tema egipteană. Găsești simbolul Ankh (simbol special Wild), faraonul, regina, scarabeul, șoimul și cobra la un joc demo Pyramid Quest. Ultimele 5 simboluri au plată mare. În afară de aceste simboluri, demo Pyramid Quest are și simboluri cu plată mică. Acestea sunt numerele de cărți de joc Pyramid Quest demo 2024: A, K, Q, J și 10.

Poți să joci și să câștigi și la Super Lady Luck, Joker Poker, Classic Blackjack și 20 Super Hot!

Specialele lui Pyramid Quest for Immortality gratis 2024

Aventura Pyramid Quest NetBet 2024 începe în adâncul piramidelor, până și modul de dispunere al rolelor fiind apropiat de forma vechilor morminte ale faraonilor. Astfel, jocul Pyramid Quest for Immortality gratis este conceput cu cinci role, dar cu simboluri dispuse sub formă piramidală, câte trei, până la cinci, pe fiecare tambur.

De asemenea, până și modul de realizare al simbolurilor Pyramid Quest gratis 2024 este inspirat din cultura egipteană, acestea având forma unor blocuri din piatră masivă, care nu se rotesc ușor, ca la restul jocurilor de tip slot, ci ai senzația că se prăbușesc unele peste altele, la fiecare rundă jucată.

Dincolo de câștiguri, în cadrul Pyramid Quest online oferit de Bonus Netbet trebuie să eviți atracția statuilor din aur ale zeilor Horus și Anubis, care doresc să revină la viață în piramidele faraonilor. Pyramid Quest demo 2024 trebuie încercat și pentru grafica fantastică!

În ceea ce privește premiile de la Pyramid Quest NetBet, acestea îți vor aduce multiplicări ale sumelor de plată, în funcție de simbolurile vânate. Astfel, simplele hieroglife Pyramid Quest NetBet 2024 îți vor aduce multiplicări de până la 7 ori, șarpele din aur – de 8 ori, în vreme ce vulturii și gândacii uriași din aur îți pot multiplica sumele de 10 până la 15 ori. La Pyramid Quest for Immortality gratis câștigul maxim îți este adus de capul de faraon, care îți poate multiplica suma de plată de până la 50 de ori. Joacă Pyramid Quest online și bucură-te de câștiguri!

Bucură-te de o experiență de joc uimitoare și la Great Adventure, Golden Monkey, King Kong și Dracula Family!

Cât plătește un simbol Pyramid Quest gratis 2024?

Pyramid Quest demo are diferite niveluri de plată, pe care le vom explica în cele din urmă. Plățile simbolurilor Pyramid Quest NetBet 2024 pe care le-am menționat într-un capitol sunt următoarele:

Plățile la joc Pyramid Quest au loc numai de la stânga spre dreapta, de la prima coloană, la minim 3 simboluri de același fel. Pyramid Quest demo are 720 de direcții de plată fixe. Rata de plată la NetBet Pyramid Quest este foarte bună, de 96,48%. Până a juca

Află în cele ce urmează dacă poți juca Pyramid Quest NetBet 2024 direct de pe mobil, mai ales pentru cei pasionați de sloturi! Cu Pyramid Quest online gratuit te poți distra de minune! Pyramid Quest demo 2024 este alegerea ideala! Joacă Pyramid Quest online și bucură-te de câștiguri!

Dacă ești curios, joacă și Sweet Bonanza, Shaolin Spin, Blackjack European și Roulette European!

Joacă Pyramid Quest online pe mobil 2024

Dacă vrei să trăiești, oriunde și oricând, experiența palpitantă de la Pyramid Quest NetBet 2024, atunci deschide-l de pe smartphone. Furnizorul jocului este nimeni altul decât NetEnt, unul dintre cei mai buni dezvoltatori de sloturi. Toate produsele sale sunt optimizate pentru jocul de pe mobil, deci încearcă-l și tu în acest mod și nu vei regreta. Butoanele la NetBet Pyramid Quest 2024 se pot apăsa la fel de ușor pentru a nu pierde nimic din distracție.

Vezi în cele ce urmează ce avantaje și dezavantaje la Pyramid Quest NetBet, pentru un joc incredibil! Pyramid Quest online gratuit este un slot care trebuie încercat!

Avantaje și dezavantaje NetBet Pyramid Quest 2024

Pyramid Quest gratis are o sumedenie de avantaje, dar și câteva dezavantaje. Să le vedem pe ambele, pentru ca tu să te poți bucura ulterior de Pyramid Quest NetBet. Pyramid Quest demo este o șansă unică de a încerca unul dintre sloturile cele mai populare la ora actuală! Joacă Pyramid Quest online gratis la JocuriCazinouri!

Avantaje Pyramid Quest gratis 2024

  • Structură inedită, în ton cu tema Pyramid Quest demo.
  • Pyramid Quest online gratuit lătește foarte bine, peste medie.
  • Mod simplu de funcționare, deci Pyramid Quest NetBet este ideal și pentru începători.

Dezavantaje Pyramid Quest gratis 2024

  • Volatilitatea Pyramid Quest online gratuit este destul de ridicată, deci plătește bine, dar rar.
  • NetBet Pyramid Quest nu are runde gratuite.

Concluzie

Demo Pyramid Quest 2024 are toate motivele să devină unul dintre jocurile tale preferate. Plătește foarte bine datorită câștigurilor în avalanșă și a multiplicatorilor. Joacă Pyramid Quest online 2024 de pe desktop sau mobil pentru a trăi aventura unică în misterele Egiptului Antic!

Autor

Ioana Stanciu

Editor JocuriCazinouri.com