Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lord of the ocean

Încearcă acum Lord of the Ocean gratis! Distrează-te și câștigă premii în banii cu cel mai tare slot marin! Maxbet îți aduce o distracția la tine acasă!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Lord of the ocean

Lord of the Ocean gratis este un slot video cu 5 role și 40 de linii de plată, creat de furnizorul de software Novomatic. Slotul este inspirat de ocean și de zeii care guvernează mările. Grafica sloturilor arată fin și lustruită, iar rolele sunt așezate pe un fond albastru pașnic. Dați o rotire gratuită la acest slot Novomatic pentru a juca cu bani gratis!

Lord of the Ocean gratis

Înainte de a merge sub apă pentru a întâlni zeii, ar trebui să setați intervalul de pariere. Când faceți clic pe „Meniu” se va deschide un panou de pariere. Dacă faceți clic pe „Bet / Line” veți seta dimensiunea monedei care variază de la 2 la 1000. „Linii” vă vor ajuta să setați numărul de linii, iar „Max Bet” va stabili pariul maxim permis. „Start” este folosit pentru a roti bobinele odată ce ați setat pariul și „Autoplay” va roti automat rolele fără întrerupere pentru un număr selectat de ori. „Gamble” va porni caracteristica jocului de noroc și „Collect” se va folosi pentru a culege câștigurile.

Poseidon este simbolul Wild în joc și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului. Pentru 5 Wilds pe o linie de plată activă, puteți câștiga 10000 de monede. Simbolul Ornate Gold este Scatter și formează victorii scatter. Dacă ați lovit 3 sau mai multe dintre acestea oriunde pe role, veți începe caracteristica rotirilor gratuite. Veți fi premiat cu 10 rotiri, dar înainte de începerea jocului, jocul va alege un simbol aleatoriu care se va extinde atunci când apare pe role.

Acest slot cu speciale are, de asemenea, o caracteristică Gamble pe care o puteți activa ori de câte ori aterizați o victorie. Va trebui să ghiciți culoarea cardului care urmează să fie desenat. Dacă obțineți suficient de noroc, veți obține șansa de a vă dubla câștigurile în acest joc. Puteți face 5 guessuri la rând pe rundă. Dacă faci o presupunere greșită, vei pierde totul și vei fi returnat la jocul bas.

Reguli de joc:
Meniu: Deschideți panoul de pariuri.
Bet / Line: Setați dimensiunea monedei.
Linii: Setați numărul de linii.
Pariu maxim: setați pariul maxim permis.
Începeți: rotiți rolele odată ce ați setat pariul.
Gamble: începeți caracteristica de pariere.
Colectează: Colectați câștigurile.
Autoplay: rotiți automat rolele fără întrerupere pentru un număr de ori selectat.

Hai pe Maxbet, acum și dă start joc!