Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lord of the Ocean Gratis 2023

Încearcă acum Lord of the Ocean gratis 2023! Distrează-te și câștigă premii în banii cu cel mai tare slot marin! Maxbet îți aduce o distracția la tine acasă!

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: Novomatic

2 x 1000 RON Bonus + 100 Rotiri

bonus dublu la primele 2 depuneri
100% până la 1000 RON
100 rotiri gratuite
cod bonus - MAXDUBLU

Jocuri asemanatoare cu Lord of the Ocean Gratis 2023

DenumireLord of the Ocean
RTP95,10%
ProducătorNovomatic
TipSloturi cu speciale
Structură5 role
Linii de plată10

Lord of the Ocean gratis este un slot video cu 5 role și 10 de linii de plată, creat de furnizorul de software Novomatic. Slot Lord of the Ocean gratis este inspirat din tema oceanului și zeilor care guvernează apele. Grafica acestui joc Lord of the Ocean gratis online arată fin și lustruită, iar rolele sunt așezate pe un fond albastru pașnic. Joacă gratis la acest slot Novomatic pentru a încerca toate funcțiile jocului Lord of the Ocean gratis!

Nu rata nici joc Black Widow gratis online pentru și mai multă distracție pe JocuriCazinouri.com!

Cum se joacă slot Lord of the Ocean 2023

La JocuriCazinouri.com te poți juca slot Lord of the Ocean online, fără a depune niciun ban din propriul buzunar. Doar apasă pe butonul „Joacă gratis” și intră în universul maritim al jocului Lord of the Ocean gratis. 

Iată cum se joacă Lord of the Ocean gratis online:

 • Role – Slotul Lord of the Ocean gratis are 5 role și 10 linii de plată. Acestea conțin simboluri tematice, cum ar fi zei și zeițe mitologice, precum și simboluri obișnuite de cărți de joc.
 • Pariu – Puteți seta valoarea pariului la Lord of the Ocean online utilizând butoanele plus și minus de pe ecranul de joc. Pariul minim este 0,04, iar cel maxim de 10.
 • Butonul Start – Acest buton declanșează rotirea rolelor.
 • Autoplay – Acest buton îți permite să setezi un număr de rotiri automate la Lord of the Ocean online.
 • Paytable – Acesta este un tabel de plăți care îți oferă informații despre simbolurile de pe rolele Lord of the Ocean online și câștigurile asociate acestora.
 • Miză maximă – de la butonul acela îți poți alege miza maximă la slot Lord of the Ocean ca la aparate. 
 • Menu – de acolo poți ieși din slot Lord of the Ocean gratis online, poți vedea tabela cu plăți și informații și poți apăsa pe butonul ajutor unde vei primi instrucțiunile de joc Lord of the Ocean gratis. 

Simboluri Lord of the Ocean joc 2023

Slotul video Lord of the Ocean gratis online are o temă maritimă, iar simbolurile sale sunt inspirate de mitologia greacă și de viața subacvatică. Iată o listă cu simbolurile pe care le vei găsi în acest joc Lord of the Ocean gratis online:

 • Zeul Poseidon este simbolul Wild, care poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter. Acesta poate ajuta la formarea de combinații câștigătoare în Lord of the Ocean ca la aparate.
 • Poarta este simbolul Scatter și poate declanșa runda bonus la Lord of the Ocean slot.
 • Scoicile sunt simbolurile cele mai valoroase ale jocului Lord of the Ocean ca la aparate. Combinațiile de 5 scoici aduc cel mai mare câștig.
 • Hipocampii sunt simboluri de valoare medie și pot aduce câștiguri semnificative la Lord of the Ocean joc.
 • Crabi sunt simboluri de valoare mică și pot aduce câștiguri mai mici.
 • Cetăți subacvatice, trident, caracatiță și delfin sunt alte simboluri care pot aduce câștiguri mici sau medii la Lord of the Ocean joc.

Acestea sunt cele mai importante simboluri din jocul de slot Lord of the Ocean. În timpul Lord of the Ocean joc, vei vedea aceste simboluri pe role, iar obiectivul este să obții combinații câștigătoare cu acestea pentru a te putea bucura de câștiguri avantajoase.

Am adăugat în portofoliul nostru sloturi precum Pumpkin Smash gratis online, joc Dazzle me ca la aparate, jocuri Rambo gratis și Wild Wild West păcănele!

Funcții speciale păcănele Lord of the Ocean 2023

Acest slot cu speciale are, de asemenea, o caracteristică Gamble pe care o poți activa ori de câte ori ai o victorie. Va trebui să ghicești culoarea cardului care urmează să fie desenat. Dacă ai suficient noroc, vei avea șansa de a dubla câștigurile în acest Lord of the Ocean joc. Dacă faci o presupunere greșită, vei pierde toate câștigurile acumulate până în acest moment.

Cât plătește un simbol la Lord of the Ocean slot 2023?

Am vorbit despre fiecare simbol de la jocuri Lord of the Ocean gratis, iar acum este timpul să afli cât plătește un simbol la jocuri aparate Lord of the Ocean gratis:

 • Simbolul Wild – poate plăti până la 5000 de credite pentru cinci simboluri identice într-o linie de plată.
 • Simbolul Scatter – nu plătește direct, dar declanșează runda bonus a jocului.
 • Scoicile – pot plăti între 10 și 5000 de credite pentru trei până la cinci simboluri identice într-o linie de plată.
 • Hipocampii pot plăti între 2 și 200 de credite pentru trei până la cinci simboluri identice într-o linie de plată.
 • Crabi pot plăti între 2 și 125 de credite pentru trei până la cinci simboluri identice într-o linie de plată.
 • Cetăți subacvatice, trident, caracatiță și delfin pot plăti între 5 și 750 de credite pentru trei până la cinci simboluri identice într-o linie de plată.

Joc Lord of the Ocean pe mobil 2023

Te poți juca slot Lord of the Ocean gratis de pe telefonul tău mobil iOS sau Android, de oriunde te-ai afla! Caută jocul la cazinourile tale prefererate, înregistrează-te sau intră în contul de jucător, depune bani sau joacă demo și profită din plin de toate avantajele pe care joc Lord Of the Ocean ca la aparate ți le pune la dispoziție!

Avantaje si dezavantaje Lord of the Ocean 2023

Joc Lord of of Ocean gratis online le oferă jucătorilor atât avantaje, cât și dezavantaje:

 • Design atractiv – Lord of the Ocean slot are o temă subacvatică și este conceput cu grafică și sunet excelent, ceea ce face ca experiența de joc să fie plăcută și captivantă.
 • Funcții speciale – Lord of the ocean slot are mai multe funcții speciale, cum ar fi simbolul Wild, simbolul Scatter și funcția Gamble, care pot ajuta la creșterea câștigurilor și la creșterea entuziasmului jucătorilor.
 • Rotiri gratuite – Jocul Lord of the Ocean păcănele oferă o rundă bonus de rotiri gratuite, care poate fi declanșată prin obținerea a trei sau mai multe simboluri Scatter, ceea ce poate aduce mai multe șanse de câștig.
 • Variație de mize – Slotul video Lord of the Ocean permite jucătorilor să aleagă nivelul de miză și numărul de linii de plată, ceea ce înseamnă că poate fi jucat de jucători cu bugete diferite.

Dezavantaje:

 • Runda bonus la Lord of the Ocean păcănele de rotiri gratuite nu poate fi redeclanșată în timpul jocului, ceea ce înseamnă că jucătorii trebuie să se bazeze pe câștigurile obținute în timpul rundei bonus.
 • Jocul Lord of the Ocean păcănele nu are un jackpot progresiv, ceea ce poate fi dezamăgitor pentru jucătorii care caută câștiguri mari.

De asemenea, mai poți încerca și slot Victorius ca la aparate sau Sizzling Hot gratis online!

Concluzie

Slotul video Lord of the Ocean ca la aparate este un joc online popular și distractiv, cu o temă mitologică și caracteristici speciale interesante. Cu 5 role și 10 linii de plată, jucătorii pot alege valoarea pariului și pot declanșa funcția de rotiri gratuite cu simboluri bonus speciale. Nu mai sta pe gânduri și încearcă Lord of the Ocean slot pentru distracție pe măsură și câștiguri avantajoase!