Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Great Adventure

Great Adventure gratis este modalitatea ideală prin care poți descoperi Egiptul Antic printr-un slot cu adevărat spectaculos.

Rating:
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 6,350 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 15x
50 RON la verificarea contului

Jocuri asemanatoare cu Great Adventure

Hooks Heroes

Dazzle me

Giant’s Gold

Giant’s Gold gratis este un slot video WMS Gaming bazat pe basmul bazat pe povestea lui Jack și a Vrejului de Fasole. Jocul slot are și varianta Colossal Reels, ceea ce înseamnă că aveți un set de 5 x 4 tambururi și seturi 5 × 12 Colossal reels, adică există 100 de linii de câștig în total.

Giant’s Gold gratis pe JocuriCazinouri.com

Simbolul sălbatic din joc este păstaia de fasole, iar cu simbolul caracteristică este oul de aur. Când patru seturi sălbatice apar în setul principal pe tambur, acesta va fi transferat la tamburul corespunzător, din setul Tambur Colosal și va face ca tamburul să devină sălbatic. Victoriile mai mari vor veni cu 2 sau mai multe role sălbatice în ambele seturi de role. 

În ceea ce privește simbolul ouălor de aur, acestea apar numai pe rolele 1, 3 și 5 ale setului principal de bobine. Pentru a declanșa caracteristica Free Spin, aveți nevoie de 3 sau mai multe simboluri de ouă de aur pe 3 sau mai multe role în ambele seturi de role. 3 simboluri cu ouă de aur vă oferă 5 rotiri gratuite cu fiecare simbol suplimentar, oferindu-vă o rotire suplimentară gratuită. Dacă primiți 40 sau mai multe Ouă de Aur, veți primi 100 rotiri gratuite.

Lucrul bun în legătură cu caracteristica este că linia plătește pe setul Coloană Reel plătește dublu – adică un multiplicator 2x. În timpul jocului, priviți pentru ouăle de aur pe cele 3 role (1, 3 și 5 din ambele seturi de tambururi), deoarece acest lucru vă va oferi rotiri suplimentare gratuite. Am reușit 62 până acum, cu o primă victorie de 232 de ori miza mea.

Giant’s Gold gratis la NetBet este un slot bun și prefer să-l strig pe KISS Shout It Out pentru a fi sincer. Din punct de vedere al varianței, aș clasifica-o la fel de mică și medie cu câștiguri decente care apar în caracteristica Free Spin. Cu toate acestea, declanșarea acestei caracteristici nu este la fel de des cum aș fi sperat. Dacă căutați o victorie uriașă, vă recomand Black Knight II – în ciuda oportunității de a câștiga mare fiind destul de mult mai mică.