Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Great Adventure

Great Adventure gratis este modalitatea ideală prin care poți descoperi Egiptul Antic printr-un slot cu adevărat spectaculos.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Great Adventure

Slotul de astăzi vorbește despre tine și despre pasiunile tale. Ești un jucător care apreciază energia, viteza și câștigurile spectaculoase. Te-am descris mai sus și pe tine, dar și unul dintre jocurile pe care cu siguranță le vei îndrăgi și vor intra în topul favoritelor tale. Great Adventure gratis este un slot produs de prietenii noștri de la EGT, care vine echipat cu un RTP favorabil de 96.44%, cu o structură de cinci role și trei rânduri, cu 25 de linii de plată, dar și cu o volatilitate mică spre medie.

Ca multe dintre sloturile celor de la EGT, și Great Adventure gratis (Marea Aventură) beneficiază de modul de joc Gamble, unde mergi fie pe roșu, fie pe negru. Sentimentul pe care îl transmite această funcționalitate este acela de ruletă dintr-o mare sală online. Maxbet Online este locul unde poți face trecerea de la varianta demo a jocului la versiunea pe bani. Fără îndoială că și Great Adventure de la EGT te poate ajuta să transformi bonusul tău într-unul castigator.

Great Adventure gratis – cum stă treaba cu specialele

Suntem siguri că te vei bucura de tematica egipteană cu care este echipat acest joc special. Printre funcțiile specifice cu care vine la pachet acest slot cu speciale al celor de la EGT se numără rotirile gratuite, funcția gamble, random wilds, additional wilds, simbolurile scatter, dar și un jackpot foarte generos, însumând 25.000 de monede. Una dintre opțiunile pentru care merită să lupți este cu siguranță și opțiunea Statue (statuie).

Dacă vei ajunge față în față cu una dintre cele cinci statui, vei alege una, ceea ce îți aduce un câștig cuprins între trei și zece rotiri gratuite. Dar asta nu e tot, există posibilitatea unui re-spin, dacă în timpul rotirilor gratuite vei descoperi trei sau mai multe simboluri jurnal. Află tot ce ai nevoie despre Great Adventure gratis în rundele demo de pe Jocuri Cazinouri și continua spectacolul în mod firesc într-unul din cazinourile noastre partenere.