Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Book of Ra Deluxe 10 Gratis

Vezi o altă variantă a jocului popular Rise of Ra și încearcă Book of Ra Deluxe 10 gratis pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Novomatic

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Book of Ra Deluxe 10 Gratis

DenumireBook of Ra Deluxe 10
RTP95,02%
ProducătorNovomatic
Tippăcănele clasice
Structură5 role, 12 rânduri
Linii de plată100

De această dată, Novomatic a creat una din cele mai neobișnuite intrări în serie. Book of Ra Deluxe 10 gratis aduce în seria lor clasică un joc care te va uimi de prima oară când îl deschizi. Book of Ra Deluxe 10 online dublează spațiul de joc, dar nu prin mărirea tablei. Slotul este împărțit în 2 zone de joc separate, dar sunt funcții care interacționează pe ambele.

Din nou, suntem în cadrul obișnuit acestei serii, Egiptul Antic. Tematica clasică Book of Ra Deluxe 10 ca la aparate aduce mereu fanii înapoi, iar modificările deosebite nu fac decât să crească interesul acestui joc Book of Ra Deluxe păcănele gratis.

Dacă vrei să te distrezi la maxim și cu alte variante ale jocului Book of Ra, îți mai punem la dispoziție și Book of Ra Mystic Fortunes, joc Book of Ra Deluxe 6 sau chiar Book of Ra Magic. De asemenea, mai ai posibilitatea de a juca și la Book of Ra Temple of Gold gratis, la slotul Book of Ra Bingo sau chiar Book of Ra Classic păcănele gratis!

Cum se joacă Book of Ra Deluxe 10 Gratis 2023?

Deşi la prima vedere Book of Ra Deluxe 10 gratis poate să te intimideze, jocul Book of Ra Deluxe ca la aparate nu este atât de complicat pe cât pare. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să alegi miza. Controlul pariului se face din bara de opțiuni care se afla sub role.

Poți să joci Book of Ra Deluxe 10 păcănele gratis mai sus, pe pagina noastră dacă nu vrei să mizezi bani reali.

Acum că ai ales miza, tot ce trebuie să faci este să apeşi butonul START şi să începi să roteşti. La acest joc Book of Ra Deluxe 10 se poate activa şi auto rulajul în caz că nu vrei să porneşti manual fiecare rotire.

În cazul în care ai nevoie, în Book of Ra Deluxe 10 gratis poți accesa secțiunea de informații dacă apeși butonul MENIU. Tot aici găseşti și tabela de plăți şi secţiune setări. Una dintre marile diferenţe fără de alte jocuri din serie este şi numărul de linii valabile. Book of Ra Deluxe 10 online este dispus pe 2 tabele de joc, primă cu 5 role şi 4 rânduri, iar a doua cu 5 role şi 12 rânduri. 

Este prezentă și funcția nelipsită jocurilor GreenTube de GAMBLE, care permite dublarea câştigurilor în Book of Ra Deluxe 10 gratis. În privinţa returului făcut către jucător, slotul Book of Ra Deluxe 10 ca la aparate are o Rată de Plată (RTP) de 95.02% cu un număr total de 100 de linii de plată.

Testează gratuit online pe JocuriCazinouri și slotul Pumpkin Smash, pentru o experiență inedită! La fel putem spune și despre slotul Rambo gratis online, unul dintre cele mai râvnite de către jucători!

Simboluri Book of Ra Deluxe 10 Gratis 2023

GreenTube se întoarce din nou către tema Egiptului Antic, în joc Book of Ra Deluxe 10 regăsim toate pictogramele cu care ne-am obișnuit din serie. Totuși, găsim și un nou simbol care are rolul de Wild și poate ţine locul oricărui alt simbol. Chiar dacă este o serie expansiva, fanii rămân mereu interesați de aventurile egiptene și căutarea comorilor alături de faimosul explorator. Poţi juca Book of Ra Deluxe 10 păcănele gratis dacă vrei să trăieşti aventurile fără a risca bani reali.

Cele mai importante simboluri din Book of Ra Deluxe 10 gratis sunt chiar cele care activează funcțiuni speciale. Primul este clasica carte, care serveşte ca simbol SCATTER, dar şi WILD. Dar la fel de important în Book of Ra Deluxe 10 online este noul simbol WILD, cu pictograma monedei cu capul lui Anubis. Acesta se poate transfera de pe o tablă de joc mică pe cea mare, transformând o rolă întreagă în wilduri stivuite în Book of Ra Deluxe 10 gratis.

De asemenea, nu putea să existe un slot joc Book of Ra Deluxe 10 fără apariția arheologului. Un simbol cu cea mai mare plată în toate jocurile din această serie. Următoarele simboluri ca importanță sunt cele 3 artefacte pe care le caută toţi în Book of Ra Deluxe 10 gratis. Sarcofagul, statuia și scarabeul sunt simboluri plătite bine care aduc potențiale câştiguri mari în cadrul funcției bonus din Book of Ra Deluxe 10 păcănele gratis.

Nu la fel de bine plătite ca pictogramele, dar nelipsite din această serie de jocuri, apar şi hieroglifele din Book of Ra Deluxe 10 gratis. Aceste clasice simboluri reprezintă cărțile de joc găsite în nenumărate alte jocuri de cazino. Dacă eşti un jucător neobişnuit cu sloturile online poţi juca Book of Ra Deluxe 10 ca la aparate unde simbolurile clasice te vor ajuta să treci în mediul virtual.

Încearcă-ți norocul și la slotul Mega Joker Gratis online!

Funcţii speciale Book of Ra Deluxe 10 Gratis 2023

De data aceasta, Book of Ra Deluxe 10 gratis beneficiază de mai multe funcții speciale ca de obicei, ceva ce faci au dorit de mult în această serie de jocuri. În continuare găsim specială cu simboluri expandabila numai că acum ea este aplicată pe ambele zone de joc. Există mai nou în acest joc Book of Ra Deluxe 10 simbolul Wild cu moneda care poate înlocui în zona de joc mare role întregi cu wilduri stivuite.

Funcția bonus cu simboluri expandabile este activată atunci când prinzi pe role 3 simboluri Scatter cu carte. Chiar dacă joci Book of Ra Deluxe 10 păcănele gratis, bonusul funcționează la fel, vei fi premiat cu 10 rotiri gratuite un o să fie ales aleatoriu un simbol expandabil. În versiunea Book of Ra Deluxe 10 online toate simbolurile expandate pe tabla de joc mică se transferă şi pe zonă mare de joc unde se plăteşte fiecare linie.

A doua funcție specială Book of Ra Deluxe 10 gratis este moneda WILD, care dacă apare stivuita de 4 ori pe tabela de joc din stânga, se transferă pe rola care coincide în tabela de joc din dreapta și se extinde cu Wilduri stivuite pe toate cele 12 rânduri. Această funcție este valabilă în jocul de bază Book of Ra Deluxe 10 online și face mare parte din motivele popularității slotului.

Cât plăteşte un simbol Book of Ra Deluxe 10 Gratis 2023?

Simbolurile din joc Book of Ra Deluxe 10 sunt plătite în felul următor:

 • 5x Carte – 20x miza
 • 5x Arheolog – 5x miza
 • 5x Sarcofag – 4x miza
 • 5x Statuie/5x Scarabeu – 2x miza
 • 5x Hieroglife – 1x miza

Dacă vrei să prinzi cele mai bine plătite simboluri dar nu vrei să rişti bani, poți să-ți încerci norocul la Book of Ra Deluxe 10 păcănele gratis pe pagina noastră www.jocuricazinouri.com, mai sus.

Jocul Book of Ra Deluxe 10 Gratis pe mobil 2023

GreenTube este unul dintre cei mai buni furnizori atunci când vine vorba de optimizarea jocurilor pentru device-urile mobile. Iar Book of Ra Deluxe 10 gratis nu e este o excepţie de la această regulă.

Dacă se întâmplă să vrei să te joci dar ești în autobuz, în metrou sau nu ai acces la PC, nu te descuraja. Varianta mobila îți permite să te joci fără întreruperi Book of Ra Deluxe 10 ca la aparate indiferent de unde te afli.

Avantaje și Dezavantaje Book of Ra Deluxe 10 Gratis 2023

Ca orice joc de noroc, Book of Ra Deluxe 10 gratis vine cu avantaje şi dezavantaje. Jocuricazinouri.com a creat o listă pro şi contra pentru acest joc Book of Ra Deluxe 10 ca la aparate.

Book of Ra Deluxe 10 gratis are multe avantaje, cele mai importante sunt:

 • Funcția de wilduri stivuite în jocul de bază.
 • Cele 100 de linii de joc, un număr mare faţă de alte jocuri din serie.
 • Optimizare mobila permite să joci Book of Ra Deluxe 10 ca la aparate oriunde ai fi.

Dezavantajele Book of Ra Deluxe 10 gratis sunt:

 • Volatilitate mare.
 • RTP sub medie.
 • Inabilitatea de a selecta numărul de linii.

Din gama slotului Lucky Lady gratis, ai la dispoziție variantele Lucky Lady Charm Deluxe 10, slotul Lucky Lady Charm Deluxe 6 gratis sau chiar Lucky Lady Bingo păcănele gratis!

Concluzie

Novomatic a ales să facă schimbări majore în Book of Ra Deluxe 10 gratis. Această decizie a dus la construirea unuia dintre cele mai populare jocuri din serie. Cele 2 tabele de joc și cele 100 de linii de joc pot să sperie unii jucători obișnuiți cu formula clasică, dar în final Book of Ra Deluxe 10 gratis este o evoluţie bine primită a unui joc clasic îndrăgit de mulți fani.