Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Blue Heart

Distrează-te pe cinste la Blue Heart, disponibil online gratuit la JocuriCazinouri! Alege slotul EGT care te va surprinde plăcut și bucură-te de o experiență de joc uimitoare care, pe viitor, îți va aduce câștiguri incredibile!

Rating:
4.6/5 - (5 votes)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Blue Heart

Cum se joacă Blue Heart Slot 2022

În cazul în care sunteți fanul filmelor cu aventuri și cu spărgători de magazine de bijuterii, atunci cu siguranță că veți îndrăgi acest joc Blue Heart gratis 2022, oferit în țara noastră de EGT. Astfel, povestea jocului este despre doi hoți care au jefuit un magazin de bijuterii, au furat faimosul diamant Blue Heart, iar scopul tău este să recuperezi bijuteriile, pietrele prețioase și să îi capturezi pe cei doi hoți. Asta este cel mai important la Blue Heart păcănele 2022. În cadrul acestor operațiuni, vei avea parte de premii și recompense speciale, așa cum au beneficiat dintotdeauna vânătorii de recompense. Exact la fel de întâmplă și la Blue Heart păcănele 2022. Joacă aceste sloturi cu speciale și distrează-te pe cinste!

Astfel, printre premiile oferite, veți avea surpriza să primiți simboluri Wild Diamonds, runde gratuite sau un Jackpot Bonus Blue Heart păcănele 2022. Nu în ultimul rând, acest joc Blue Heart gratis oferă o varietate largă de mize pe care să le plasați. Prin urmare, nu vă rămâne decât să vă stabiliți bugetul, să alegeți miza și să începeți jocul, indiferent că vă aflați în fața calculatorului, pe tabletă ori pe smartphone.

Selectează miza din meniul de setări Blue Heart joc 2022 sau din partea de jos a ecranului, iar apoi poți începe rotirile. Acestea se vor declanșa cu butonul specific de la EGT, aflat în partea dreaptă a ecranului de joc. Nu uita că poți seta rotirile automate și numărul acestora. În timpul rotirilor automate la joc Blue Heart gratis 2022, atunci când câștigi nu se va opri jocul. Totul continuă până se termină numărul de rotiri setate.

La JocuriCazinouri mai poți încerca și Zeus 3, Secrets of Alchemy, Spinning Stars și Joker Poker online gratis!

Simboluri Blue Heart slot 2022

Simbolurile din Blue Heart joc 2022 sunt cele care dictează atmosfera, alături de muzica de pe fundal. Cei pe care îți vei dori să îi vezi cel mai mult sunt hoțul și a lui parteneră, care oferă unele dintre cele mai mari plăți. Asta vei vrea să vezi în Blue Heart ca la aparate. Apoi, pentru a continua în sfera bogățiilor, îți vei dori să vezi piatra roșie și cea verde.

Celelalte simboluri includ piatra galbenă și piatra mov, dar nu lipsesc nici simbolurile specifice pokerului. Acestea sunt clasicele litere de pe cărți, A, K, J și Q. Simbolul wild și simbolul scatter la joc Blue Heart gratis 2022 au forma rubinului albastru Blue Heart ca la aparate și imaginea cu magazinul.

Nu omite să încerci și sloturile 20 Super Hot, Great Adventure, Golden Monkey și Dracula Family!

Funcții speciale Blue Heart gratis 2022

Probabil una dintre cele mai plăcute funcții speciale de la joc Blue Heart online gratis 2022 sunt rotirile gratuite pe care le poți obține. Acestea sunt aduse la Blue Heart gratis 2022 de 3 simboluri scatter și sunt în număr de 10. Ține cont că scatter poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Dacă ai mai câștigat o rundă de rotiri Blue Heart online gratis în cadrul acestora, se vor adăuga la final. Simbolul Blue Heart este cel care înlocuiește oricare alt simbol, deci îți vei dori să îl vezi cât de mult.

O altă posibilitate de câștig extra este oferită la Blue heart online gratis de funcția gamble. Aceasta presupune să dublezi orice câștig pe care acest slot Blue Heart gratis l-a oferit. Trebuie doar să ghicești culoarea care se află în spatele cărții de gamble Blue Heart păcănele 2022. Dacă ai nimerit, câștigul se dublează, iar dacă nu, pierzi câștigul respectiv. Poți prinde și jackpot la Blue Heart online gratis, deci joacă cât de mult poți.

Îți recomandăm și Sweet Bonanza, Shaolin Spin, Pyramid Quest și Frog Story online gratuit la JocuriCazinouri!

Cât plătesc simbolurile din Blue Heart slot 2022

Cu siguranță că, în calitate de patron de magazin, nu vei fi deranjat dacă vei obține mai întâi bijuteriile sau îi vei prinde pe jefuitori. Tot așa, din momentul în care ai pătruns în slot Blue Heart gratis oferit de EGT, vei descoperi o mulțime de indicii care te vor conduce ori spre adevăratele comori furate de hoți, ori de ascunzătoarea acestora. Vei găsi totul la Blue Heart păcănele. Iar premiile încep de la primele indicii constând în numere sau scrisori, pe care le vei găsi în spatele tamburilor rotitori din Blue Heart păcănele 2022.

Astfel, indiciile care te-ar putea ajuta să îi prinzi pe răufăcători îți vor aduce premii de până la 625 de monede la Blue Heart ca la aparate 2022, în vreme ce pietre prețioase precum safirul sau topazul îți pot aduce premii de 1000, până la 2000 de monede. Iar în cazul în care vei reuși să prinzi unul dintre hoți, te vei alege cu o recompensă de 3000 de monede de joc. 5 simboluri albastre din slot Blue Heart gratis 2022 îți vor aduce până la 5000 puncte EGT, iar dacă le prinzi vei fi mai câștigat decât însăși hoțul.

Vezi cât plătesc simbolurile și la Just Jewels Deluxe, Book of Ra, Columbus Deluxe și Plenty on Twenty!

Jocul pe mobil la Blue Heart păcănele 2022

Este foarte important în ziua de azi să ai parte de libertate. Această libertate poate fi de mai multe tipuri, dar este bine de știut că și slot Blue Heart gratis 2022 sau pe bani o oferă. Dacă vrei să știi exact cum poate păcănele Blue Heart slot 2022 să ofere liberatate, îți spunem noi.

Este optimizat perfect și pentru jocul pe mobil sau tabletă. Așa, vei putea juca slot Blue Heart online gratis 2022 sau pe bani de oriunde te-ai afla. Fără a fi necesar un laptop. Ai șanse reale de câștig de oriunde te-ai afla.

Poți juca de pe mobil și la Blackjack IGT, Roulette European, Roulette și Fairytale Roulette!

Avantaje și dezavantaje păcănele Blue Heart joc 2022

Din punct de vedere al concepției, jocul Blue Heart gratis 2022 este prevăzut cu peste 100 de linii de plată, aceasta însemnând 5 role a câte 4 linii fiecare, la care se adaugă combinații multiple de câștig. Din punct de vedere al graficii, Blue Heart joc oferă un fundal demn de filmele de acțiune, cu metropola New-York și o mulțime de magazine de bijuterii scumpe care te întâmpină peste tot.

De asemenea, vei fi întâmpinat de indicii cu privire la cei doi jefuitori, pentru care vei fi recompensat cum se cuvine, în cazul în care îi vei prinde în Blue Heart slot 2022. Acestea sunt principalele avantaje Blue Heart ca la aparate, pe lângă plățile pe care jocul de păcănele Blue Heart gratis sau pe bani le oferă. Dacă este să vorbim de dezavantaje Blue Heart online, ei bine, poate singurul este că poți să și pierzi dacă nu ești inspirat. Totuși, acest lucru este bine cunoscut și se poate diminua cu strategii corecte de joc.

Concluzie despre Blue Heart gratis

Fiind un joc creat de cei de la EGT, păcănele Blue Heart gratis 2022 este clar un slot pe care trebuie să îl încerci. Poți face asta de oriunde te afli, doar având o conexiune bună la internet. Nu uita, ai parte de cele mai bune jocuri de casino, inclusiv Blue Heart ca la aparate așa cum îți place ție dacă aplici strategii și dacă joci responsabil. Așa, te vei putea bucura de Blue Heart joc și de alte sloturi liniștit. Joacă și varianta păcănele Blue Heart gratis 2022 pentru a te acomoda cu slotul înainte de investi bani reali.