Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Blue Heart

Rating:
4.7/5 - (4 votes)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Blue Heart

În cazul în care sunteți fanul filmelor cu aventuri și cu spărgători de magazine de bijuterii, atunci cu siguranță că veți îndrăgi jocul Blue Heart gratis, oferit în țara noastră de EGT. Astfel, povestea jocului este despre doi hoți care au jefuit un magazin de bijuterii, au furat faimosul diamant Blue Heart (Inimă albastră), iar scopul tău este să recuperezi bijuteriile, pietrele prețioase și să îi capturezi pe cei doi hoți. În cadrul acestor operațiuni, vei avea parte de premii și recompense speciale, așa cum au beneficiat dintotdeauna vânătorii de recompense. Astfel, printre premiile oferite, veți avea surpriza să primiți simboluri Wild Diamonds, runde gratuite sau un Jackpot Bonus. Nu în ultimul rând, jocul Blue Heart gratis oferă o varietate largă de mize pe care să le plasați. Prin urmare, nu văr rămâne decât să vă stabiliți bugetul, să alegeți miza și să începeți jocul, indiferent că vă aflați în fața calculatorului, pe tabletă ori pe smartphone.

Blue Heart gratis – Prinde jefuitorii de magazine

Din punct de vedere al concepției, jocul Blue Heart gratis este prevăzut cu peste 100 de linii de plată, aceasta însemnând 5 role a câte 4 linii fiecare, la care se adaugă combinații multiple de câștig. Din punct de vedere al graficii, jocul oferă un fundal demn de filmele de acțiune, cu metropola New-York și o mulțime de magazine de bijuterii scumpe care te întâmpină peste tot. De asemenea, vei fi întâmpinat de indicii cu privire la cei doi jefuitori, pentru care vei fi recompensat cum se cuvine, în cazul în care îi vei prinde.

Cu siguranță că, în calitate de patron de magazin, nu vei fi deranjat dacă vei obține mai întâi bijuteriile sau îi vei prinde pe jefuitori. Tot așa, din momentul în care ai pătruns în jocul oferit de Netbet ro, vei descoperi o mulțime de indicii care te vor conduce ori spre adevăratele comori furate de hoți, ori de ascunzătoarea acestora. Iar premiile încep de la primele indicii constând în numere sau scrisori, pe care le vei găsi în spatele tamburilor rotitori. Astfel, indiciile care te-ar putea ajuta să îi prinzi pe răufăcători îți vor aduce premii de până la 625 de monede, în vreme ce pietre prețioase precum safirul sau topazul îți pot aduce premii de 1000, până la 2000 de monede. Iar în cazul în care vei reuși să prinzi unul dintre hoți, te vei alege cu o recompensă de 3000 de monede de joc.