Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Plenty on twenty

Dacă îți era dor de sloturile de la Novomatic, Plenty of Twenty sosește chiar la momentul oportun.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Novomatic

Jocuri asemanatoare cu Plenty on twenty

Plenty of Twenty gratis e cel mai bun cocktail de fructe și de simboluri retro pe care îl puteai întâlni în această perioadă a anului. Jocul celor de la Green Tube/Novomatic a făcut ceva vâlvă în cercurile cunoscătorilor și face noi și noi adepți din 2014 încoace. Vorbim de un slot cu speciale cu o structură ușor recognoscibilă (cinci role, trei rânduri și 20 de linii de plată) și care prezintă o rată de întoarcere a investiției inițiale (RTP) de 95.61%. Practic, casa își oprește mai puțin de 5% din tot ceea ce se rulează în jocul Plenty of Twenty.

Poți juca aplicația celor de la Novomatic atât pe dispozitive mobile (smartphone și tabletă), cât și pe calculatoare personale sau laptopuri. După ce vei testa Plenty of Twenty gratis pe platforma Jocuri Cazinouri, vei putea alege să mergi cu o depunere pe care să o folosești la acest slot pe site-ul celor de la Admiral Casino.

Specialele din Plenty of Twenty gratis

În cadrul acestui joc își poți adjudeca marele premiu constând în 50.000 de monede. Dacă ne uităm mai cu atenție la simbolurile care apar în acest slot, ne amintim cu drag de dropsurile Skittles. Ne bucurăm de portocale, cireșe, pepeni, prune cu gură și ochi. Toată această animație ne dă impresia că aceste personaje vor să discute cu tine.

În ceea ce privește simbolurile Wild și Scatter, lucrurile arată foarte bine în acest joc produs de Novomatic și Green Tube. Șeptarul este simbolul Wild, în timp ce Steaua strălucitoare joacă rolului Scatterului. Grafica este și ea una încântătoare, fapt ce ne determină să recomandăm cu căldură acest joc. Verdictul nostrum este acela că Plenty of Twenty gratis intră lejer în categoria sloturilor speciale de la Novomatic, alături de Sizzling Hot, Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm. Dacă nu ne crezi, testează-l tu. Și nu vei regret.