...
11

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Mega Joker Gratis

200 rotiri gratuite cu depunere

  • 200 rotiri gratuite
  • depunere minimă 25 RON

Joacă unul dintre cele mai captivante sloturi în varianta demo cu Mega Joker Gratis, disponibil pe JocuriCazinouri.com!

Jocuri asemănătoare cu Mega Joker Gratis

JOACA ACUM

Energy Stars slot Demo 2024

energy stars demo
JOACA ACUM

Combat Masters Demo 2024

joc combat masters demo
JOACA ACUM

Rise of Ra Gratis 2024

rise of ra gratis
JOACA ACUM

Cleocatra Demo Online 2024

cleocatra demo
Vezi toate jocurile
5/5
DenumireMega Joker
RTP99%
ProducătorNovomatic
TipSloturi cu fructe
Structură4 linii, 5 coloane
Linii de plată5

Dacă-ţi plac jocurile cu fructe simple cu potențial de castig bun, atunci sigur Mega Joker Gratis este un joc făcut special pentru tine. Este un clasic produs de Greentube, unul dintre cei mai populari furnizori. Mega Joker Gratis este un slot clasic cunoscut de mulți jucători, popular nu doar în cadrul cazinourilor online dar și în sălile de jocuri fizice și este jucat de mulţi pariori care apreciază simplitatea când vine vorba de păcănele. 

În cazul în care nu ai mai jucat Mega Joker slot până acum, poţi să îl încerci în varianta Mega Joker Gratis înainte să sari la mize pe bani reali. Coloana sonoră oferită Greentube în Mega Joker Gratis şi simbolurile cu şeptari şi joker atrag atenţia tuturor jucătorilor.

Pentru și mai multă distracție îți recomandăm și alte păcănele noi gratis din portofoliul nostru, cum ar fi – Lucky Lady Gratis și alte variante de joc precum – Lucky Lady Charm Deluxe 10 online și Lucky Lady Charm Deluxe 10 ca la aparate.

Cum se joacă Mega Joker Gratis 2024?

Mega Joker slot este un joc pe care orice jucător îl poate înţelege după câteva rotiri. Setezi miza pe care o doreşti şi începi rotirile. Lângă butonul de START, există şi opţiunea de autoplay care îţi rulează jocul Mega Joker Gratis automat fără ca tu să fii nevoit să apeşi pe butonul SPIN fiecare dată.

Deşi jocul Mega Joker Gratis este unul simplu fără funcţii speciale, există o funcţie Mega Joker Gratis care îţi poate aduce mai multe şanse la câştiguri şi mai mari. Funcţia de Gamble este una tradiţional pentru furnizorul Greentube și poate să fie activată după fiecare câştig. 

După ce o activezi îţi poţi risca câştigul pentru o şansă de dublare. Funcţia Gamble Mega Joker Gratis se joacă foarte simplu, dacă reuşeşti să ghiceşti culoare cărţii care este extrasă îţi vei dubla banii, dar dacă greşeşti funcţia se opreşte şi bani riscaţi sunt pierduţi. Dacă vrei să încerci dublarea fără a risca câştigurile personal, poţi să joci Mega Joker Gratis fără să îți faci cont sau să te înregistrezi.

Jocul Mega Joker Gratis este împărțit pe 5 role şi 4 rânduri, cu un număr mare 40 de linii de plată. Rata de plată (RTP) al acestui joc Mega Joker slot este de 95,05%.

Delectează-te și cu slotul gratuit Lucky Lady Bingo online ca la aparate sau Pumkin Smash online gratuit! Joacă gratuit online și slotul Rambo, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate din mediul online!

Simboluri Mega Joker Gratis 2024

Simbolurile pe care le găsim în Mega Joker slot sunt cele clasice. Acestea încadrează slotul Mega Joker Gratis în tematica fructelor. Cel mai căutat simbol din Mega Joker Gratis este Jokerul. Acesta ocupă locul celui mai valoros simbol din punct de vedere al plății, dar funcționează totodată şi ca simbol Wild. Înlocuieşte toate simbolurile în afară pictogramei cu stea.

Când începi rotirile, fii pe fază, şi fii atent la steluţe. Deşi ele nu se conectează în linii ca celelalte simboluri, oferă posibilitatea unor câştiguri mari. Steaua este în Mega Joker Gratis un simbol Scatter. Plăteşte indiferent dacă este conectat sau nu printr-o linie de joc. Valoarea câştigului dat stelei este bazat pe numărul apărut pe role – 5 stele prinse pe role având plata maximă la Mega Joker Gratis.

Pe lângă aceste simboluri speciale marca Mega Joker Gratis, le găsim şi pe cele simple care nu activează vreo funcţie. Printre acestea se află șeptarii, de data aceasta în două culori, roşu şi galben. Un cocktail întreg de fructe îşi face apariţia pe rolele Mega Joker slot. Prezente sunt tradiţionalele cireşe, lămâi, portocale, prune, pepeni şi struguri, dar în Mega Joker Gratis vedem şi neobişnuitele căpşuni şi pere.

Funcţii speciale Mega Joker Gratis 2024

În ambele versiuni de Mega Joker slot , cea pe bani reali dar şi în versiunea Mega Joker Gratis vedem lipsa unei funcţii de joc speciale care poate fi activată de vreo combinaţie de simboluri Scatter sau Wild. Jocul Mega Joker Gratis este bazat pe rulatul rapid al rolelor pentru jucătorii care vor să treacă direct la subiect, câştigurile.

Deşi Mega Joker Gratis nu prezintă funcţii speciale cu rotiri gratis, el prezintă funcția clasică Gamble, în care un jucător îşi poate risca câştigul unei rotiri. Acest risc îi poate aduce dublarea profitului de fiecare dacă când vei prezice corect culoarea următoarei cărți. În cazul în care vei rata predicţia, atunci vei pierde toţi bani câştigaţi în acea rotire la Mega Joker slot.

Cât plăteşte un simbol Mega Joker Gratis 2024?

Ierarhia simbolurilor Mega Joker Gratis este destul de tradițională, iar stelele ocupă primul loc. Pictograma cu joker ocupă următorul loc, iar apoi şeptarii şi fructele sunt la urmă. Ordinea de plată a fructelor este clasică. Plăţile sunt făcute dacă conectezi minim 3 simboluri de acelaşi fel. Plăţile se aplică la fel atât în Mega Joker Gratis, cât şi în variantă pe bani, şi sunt următoarele:

Cele 40 de linii de joc pe care le are Mega Joker slot în combinaţie cu simbolurile care plătesc cel mai mult, rezultă în câştigul maxim dintr-o singură rotire de 2000x miza Mega Joker Gratis.

Jocul Mega Joker Gratis pe mobil 2024

Ca aproape toate celelalte jocuri din colecția Greentube, Mega Joker Gratis este foarte bine optimizat pentru jocul pe dispozitive inteligente. Aşa te poţi bucura de acest joc Mega Joker slot oriunde. Singurele lucruri de care ai nevoie pentru a accesa şi juca Mega Joker slot în formă portabilă este un smartphone/tabletă şi o conexiune la internet.

În varianta de mobil jocul Mega Joker Gratis rămâne la fel. Aşa că, nu ai motiv să nu joci cât mai des şi să fii pe urma câştigurilor chiar dacă eşti pe drum sau sau eşti blocat undeva unde nu ai cum să fii la un calculator. Atâta timp cât ai un telefon poţi să te joci fără întreruperi. Dacă vrei să testezi varainta de mobil fără a risca bani, poţi juca Mega Joker Gratis.

Avantaje şi Dezavantaje Mega Joker Gratis 2024

Avantajele acestui slot Mega Joker Gratis sunt:

Ca dezavantaje Mega Joker slot:

Din gama Book of Ra, avem mai multe jocuri interesante, precum – Book of Ra Deluxe Gratis, plus variante Book of Ra Mystic Fortunes păcănele gratis și Book of Ra Deluxe 6 ca la aparate. De asemenea, îți mai punem la dispoziție și Book of Ra Magic gratis, păcănele Book of Ra Deluxe 10, slotul Book of Ra Temple of Gold ca la aparate, Book of Ra Bingo gratis și Book of Ra Classic!

Concluzie

Un slot clasic îndrăgit de toţi cunoscătorii, Mega Joker Gratis caută să îţi ofere un joc simplu dar rapid. Deși jocul Mega Joker slot este unul mai simplu care duce lipsa unei funcții bonus, el oferă o experienţă bună şi pentru pariorii noi, dar şi pentru cei cu vechime în domeniu. Poţi juca varianta Mega Joker Gratis, dar când eşti gata de pariuri adevărate, caută cazinoul potrivit pe JocuriCazinouri.ro şi începe distracția!

Autor

Ioana Stanciu

Content Manager