Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Book of Ra Magic Gratis

Descoperă comorile Egiptului Antic în Book of Ra Magic Gratis pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Novomatic

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri
DenumireBook of Ra Magic
RTP95.1%
ProducătorNovomatic
Tippăcănele clasice
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată10

GreenTube aduce unul dintre cele mai inovatoare jocuri când vine vorba de următoarea serie legendară de sloturi. Book of Ra Magic gratis aduce noi oportunități în timpul funcției bonus. Este incontestabil că funcția bonus este punctul focal oricărui joc din seria Book, deci nu este mare surpriză atunci când orice atribut adăugat în plus o să aibă succes prin rangurile jucătorilor.

Într-un timp foarte scurt Book of Ra Magic online a devenit un favorit al fanilor seriei. Ne întoarcem înapoi în locuri familiare, în căutarea de comori în Egiptul Antic. De această dată, dacă ești destul de norocos, în timpul funcției bonus vei putea prinde toate simbolurile expandabile. Poţi vâna bonusul perfect fără risc la Book of Ra Magic păcănele gratis.

Profită din plin și de alte sloturi din gama Book of Ra, cum ar fi – Book of Ra Deluxe gratis, joc Book of Ra Mystic Fortunes sau Book of Ra Deluxe 6. De asemenea, mai ai posibilitatea să mai încerci și Book of Ra Deluxe 10 gratis, slot Book of Ra Temple of Gold, Book of Ra Bingo sau chiar Book of Ra Classic!

Cum se joacă Book of Ra Magic Gratis 2024?

Nu trebuie să te sperii dacă nu ești obișnuit cu sloturile online, poţi să joci Book of Ra Magic ca la aparate. Primul pas este selectarea sumei pe care dorești să o mizezi pe rotire. Butonul de alegere miză se afla în bara de sub role, în partea stângă.

Dacă nu vrei să joci pe bani reali poți juca modul demo Book of Ra Magic gratis. Odată ce ai miza de joc selectată urmează să începi rotirile. În partea dreaptă a barei de opțiuni vei găsi butonul START. Lângă el poți activa jocul automat dacă nu vrei să apeși butonul la fiecare rotire.

Dacă vrei să afli oricând vreo informație legată de joc Book of Ra Magic poți să apeși butonul meniu și poți să accesezi setările sau secțiunea cu informații. Pentru cei care vor să-și personalizeze și mai mult cum joacă Book of Ra Magic online, se poate selecta și numărul de linii pe care vrei să pariezi. Numărul minim de linii pariate este de 1 iar numărul maxim este 10.

Jucătorul poate să mai activeze din bara de opţiuni funcţia Gamble care permite dublarea câştigurilor, această funcție se regăseşte în Book of Ra Magic păcănele gratis cât şi în varianta cu mize reale. Book of Ra Magic ca la aparate este dispus pe 5 role și 3 rânduri şi are o Rată de Plată (RTP) de 95.1%.

Joacă gratuit online sloturile Pumpkin Smash și Rambo! Vei fi plăcut impresionat de dinamismul acestora și experiența pe care o poți dobândi!

Simboluri Book of Ra Magic Gratis 2024

Pictogramele din joc Book of Ra Magic, ca în toate jocurile Greentube, creează o atmosferă cunoscută de toţi şi îndrăgită de mulţi. În Book of Ra Magic gratis ne aflăm din nou în Egiptul Antic, simbolurile prezente în acest slot sunt cele clasice în serie. Chiar dacă simbolurile se repeta dintre sloturile din această serie, fanii c nu se satură să găsească aceste simboluri în funcția specială, mai ales pe cele mai căutate.

De prima oară când o vezi pe role îți dai seama că simbolul cărții care are funcţiune dublă de Scatter și Wild este cel mai important în joc Book of Ra Magic. Acest simbol este cel care activează râvnita funcție bonus. După carte, următorul simbol în ierarhia importanței este pictograma exploratorului, el este cel mai bine plătit simbol din Book of Ra Magic gratis.

Cele 3 pictograme cu sarcofag, statuie şi scarabeu încapsulează bogățiile pe care le cauți în joc Book of Ra Magic. Aceste artefacte pot să aducă câştiguri mari dacă ai noroc să le prinzi pe durata funcției bonus. Au mai rămas în Book of Ra Magic online 5 simboluri cu hieroglife care reprezintă cele 5 cărţi de joc prezente în toate sloturile:10, J, Q, K şi A. Indiferent dacă joci pe bani sau Book of Ra Magic păcănele gratis poți mereu să vezi toate simbolurile în secțiune de informații a slotului.

Distrează-te la maxim și cu slotul Mega Joker păcănele gratis online!

Funcţii speciale Book of Ra Magic Gratis 2024

Este evident că atracţia principală Book of Ra Magic gratis este funcția bonus îmbunătăţită. Această funcție este activată atunci când sunt găsite pe role 3 simboluri scatter cu cărți. În varianta de pe internet Book of Ra Magic ca la aparate, la începutul specialei este ales aleatoriu un simbol care devine expandabil când este din nou găsit pe role pe durata bonusului. 

Book of Ra Magic gratis începe să difere atunci când pe parcursul funcției speciale prindem pe role 3 simboluri scatter. Funcția bonus este prelungită cu 10 rotiri gratuite și se mai alege încă un simbol expandabil. În Book of Ra Magic online se pot strânge pană la 9 simboluri expandabile în funcția specială.

O altă funcţie clasică Book of Ra Magic ca la aparate este Gamble. Acesta funcţie permite dublare câştigurilor după o rotire. Pentru a dubla câştigul trebuie să prezici corect culoarea cărții. Poți să dublezi câştigul până când nu ghiceşti corect funcția se oprește și pierzi câştigul. Toate funcţiile speciale pot fii testate pe Book of Ra Magic păcănele gratis pentru a nu risca bani reali.

Cât plăteşte un simbol Book of Ra Magic Gratis?

Simbolurile pe care le găsim în Book of Ra Magic gratis sunt cele clasice seriei. Ele trebuie conectat în lini de minim 3 pentru hieroglife și linii de minim 2 pentru pictograme. Simbolurile din joc Book of Ra Magic plătesc astfel:

  • 5x Exploratorul – 500x miza
  • 5x Cartea – 200x miza
  • 5x Sarcofagul – 200 x miza
  • 5x Statuia/5x Scarabeul – 75x miza
  • 5x K, A – 15x miza
  • 5x 10, J, Q – 10x miza

Book of Ra Magic ca la aparate are un potențial maxim destul de ridicat de 10056x miza. Un factor care influențează mult popularitatea jocului. Acest potențial poate să fie vânat fără risc în varianta Book of Ra Magic gratis pe pagina noastră www.jocuricazinouri.com, mai sus.

Jocul Book of Ra Magic Gratis pe mobil 2024

Experiența pe device-urile inteligente Book of Ra Magic gratis este foarte bună. Greentube reușește cu succes să optimizeze interfaţa jocului pentru platformă mobilă. Acum poți să joci Book of Ra Magic păcănele gratis oriunde te afli. Chiar dacă ești în autobuz, în metrou sau nu ai acces la un calculator, tot ce îți trebuie este să fi conectat la internet. Așa că te poți bucura de Book of Ra Magic gratis fără întreruperi cât timp ai un device compatibil.

Avantaje şi dezavantaje Book of Ra Magic Gratis 2024

Dacă trebuie să vorbim despre dezavantajele Book of Ra Magic gratis, atunci trebuie menționate lipsa funcțiilor extra în afara Bonusului. Dar, ca avantaje Book of Ra Magic gratis oferă:

  • Multiple simboluri expandabile în Bonus.
  • Potențialul mare de peste 10000x miza.
  • Book of Ra Magic gratis este optimizat foarte bine pentru platformă mobilă.

Mai poți încerca și sloturile din gama Lucky Lady gratis, precum Lucky Lady Charm Deluxe 6 gratis, slot Lucky Lady Charm Deluxe 10 sau chiar Lucky Lady Bingo păcănele gratis!

Concluzie

Popularitatea slotului Book of Ra Magic gratis nu este greu de înțeles, adaosurile aduse clasicei funcții Bonus aduce mulți fani să-și încerce norocul în căutarea potențialelor câştiguri.

Dacă nu ai mai jucat până acum seria de jocuri Book de la Greentube atunci Book of Ra Magic online este punctul de intrare perfect, alege să îl joci ori pe calculator sau pe orice device inteligent compatibil. Poți să-l joci pe bani reali sau în versiunea Book of Ra Magic gratis.