Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Age of Troy Gratis online 2024

Intră într-un univers antic cu slot Age of Troy gratis ca la aparate, chiar pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Age of Troy Gratis online 2024

DenumireAge of Troy
RTP96%
ProducătorEGT
Tippăcănele cu speciale
Structură5 role
Linii de plată20

Dacă ești iubitor al legendelor antice grecești și al sloturilor cu aceeași temă, avem o un slot perfect pentru tine! EGT a pregătit jucătorilor un slot unde poți descoperi lumea istorică a cetății Troia cu ajutorul slotului Age of Troy gratis online.

Precum în istoria antică, calul troian reprezintă și la acest Age of Troy slot o surpriză. Rămâi până la sfârșitul acestui articol pentru a afla toate detaliile despre Age of Troy online.

Pentru mai multă distracție, îți recomandăm și slot Jurassic Park online, păcănele Playboy gratis, Avalon păcănele sau slotul Pumpkin Smash gratis online! Joacă gratuit online și slotul Rambo, plin de surprize și simboluri unice!

Cum se joacă Age of Troy online 2024?

Age of Troy gratis nu are diferențe majore față de alte sloturi atunci când vorbim despre modul în care se joacă. Dacă ai testat și alte sloturi de la EGT, atunci ești deja familiarizat cu regulile de bază care se aplică la Age of Troy gratis. 

La slot Age of Troy gratis, butonul de Spin automat se află în partea stângă a ecranului de joc Age of Troy online și are culoarea portocalie. Cu butonul de Spin automat poți să joci în mod automat fără a intervenii, însă nu uita că poți renunța oricând la această opțiune. Ai de ales la joc Age of Troy gratis între 10 și 100 rotiri automate pe care să le plasezi.

În cazul în care preferi să apeși tu de fiecare dată pe butonul de Spin pentru a simți mai bine adrenalina jocului, trebuie să selectezi miza cuprinsă între 20 și 400 pe care dorești să o joci. Miza la joc Age of Troy online se alege din partea de jos a ecranului Age of Troy joc.

Tot pe interfața de joc Age of Troy online ai la dispoziție și butonul de Info, unde poți descoperi toate informațiile necesare despre joc. Apelează la butonul de Info pentru a cunoaște valorile fiecărui simbol prezent la joc Age of Troy slot, descrierea simbolurilor speciale și liniile de plată oferite de Age of Troy joc.

În partea dreaptă de jos a ecranului de joc Age of Troy slot este afișat câștigul fiecărei runde, iar de fiecare dată când o rundă este câștigătoare sub suma câștigată apare butonul cu „Deschide Funcția Gamble” prin care să îți dublezi câștigul la Age of Troy păcănele.

După cum poți observa, Age of Troy joc îți oferă posibilitatea de a manevra după bunul plac condițiile de joc Age of Troy slot, astfel poți descoperii cât mai multe strategii de joc Age of Troy păcănele. Poți începe cu varianta Age of Troy gratis, pentru a aduna experiență înainte să depui bani reali în slot Age of Troy gratis. Astfel, poți descoperi strategii care să îți aducă câștiguri în momentul în care pariezi banii tăi reali la slot Age of Troy păcănele.

Nu rata nici Cats gratis online, slot Immortal Romance sau păcănele Jewels 4 all! De asemenea, mai ai la dispoziție și joc Jimi Hendrix online, slot Mythic Maiden păcănele sau Thunderstruck 2 ca la aparate!

Simboluri Age of Troy gratis 2024

Simbolurile prezente în acest slot Age of Troy reprezintă elemente antice precum cărți cu luptători, nave grecești, monede de aur, un prinț egiptean, coiful lui Achille, o prințesă egipteană și litere care reprezintă cărți de joc. Simbolul Wild este prezent în păcănele Age of Troy slot sub forma calului troian, iar simbolul Scatter este prezent sub forma unui templu antic grecesc.

Funcții speciale Age of Troy gratis 2024

Cum sigur te-ai așteptat, slot Age of Troy gratis pune la bătaie și anumite funcții care să te ajute să aduni câștiguri semnificative atunci când alegi să joci la păcănele Age of Troy.

  • Speciala la păcănele Age of Troy se activează automat în momentul în care ai trei simboluri Scatter prezente într-o singură rundă. Vei fi recompensat la slot Age of Troy cu 12 runde bonus, unde mai ai șansa de a câștiga și alte runde gratis la păcănele Age of Troy. Simbolul Wild poate înlocuii orice simbol în liniile de plată. Excepție de la această regulă face simbolul Scatter de la Age of Troy păcănele.
  • O altă funcție deja foarte cunoscută în rândul acestor jocuri Age of Troy gratis este reprezentată de funcția de Gamble unde poți dubla câștigurile pentru fiecare rundă în parte. Această funcție jocuri Age of Troy gratis constă în alegerea culorii unei cărți care este aleasă aleatoriu la joc pacănele Age of Troy. Dacă ești norocos și ghicești culoarea cărții, banii îți sunt dublați. În cazul în care alegi culoarea greșită, banii câștigați în runda respective sunt pierduți.
  • Mai poți beneficia și de funcția Jackpot disponibilă la jocuri Age of Troy care se activează în mod automat după ce ai adunat toate câștigurile de pe urma Age of Troy joc.

Ai la dispoziție 12 cărți pe care nu le poți vedea, ție îți revine să alegi mai multe până când vor fi alese trei cărți care fac parte din același tip de suită. În funcție de suita aleasă la jocuri Age of Troy gratis, vei primi bonusul alocat fiecărei suite de cărți în parte.

Cât plătește un simbol Age of Troy ca la aparate 2024?

  • Simbolul Age of Troy ca la aparate reprezentat de prințul egiptean îți poate aduce până la 5000 EGT dacă apare de 5 ori, 1000 EGT dacă apare de 4 ori, 250 EGT dacă apare de 3 ori și 50 EGt pentru o apariție de 2 ori la slot Age of Troy.
  • Prințesa egipteană jocuri Age of Troy gratis online pentru o apariție de 5x îți aduce 2500 EGT, 1000 EGT dacă apare de 4 ori și 250 EGT dacă apare de 3 ori.
  • Corabia grecească și coiful lui Achille îți aduc între 2000, 500 și 100 pentru apariții de 5, 4 respectiv 3 ori.
  • Vasele din ceramică și săculețul cu bani îți aduc 1000. 250 și 50 pentru apariții de 5, 4 și 3 ori la Age of Troy online.
  • Litere grecești îți aduc câștiguri de 500, 100 și 50 dacă apar de 5, 4 respectiv 3 ori la Age of troy ca la aparate.

Jocul Age of Troy gratis online pe mobil 2024

Jocuri Age of Troy gratis pot fi jucate atât pe sistemul de operare Android, cât și pe iOS prin intermediul site-urilor care oferă posibilitatea de a testa Age of Troy gratis. Poți beneficia de aceleași avantaje ca și în cazul în care ai folosi un calculator sau laptop. Nu există diferențe între jocul direct de pe mobil și jocul pe calculator. Age of Troy joc dispune de o interfață prietenoasă care se mulează pe orice tip de ecran ai folosi.

Avantaje și dezavantaje Age of Troy gratis online 2024

Age of Troy gratis vine la pachet cu o serie de funcții care îți vin în ajutor în momentul în care decizi să profiți la maxim de joc Age of Troy gratis. Pe lângă asta, beneficiezi de simboluri și grafică de joc greu de egalat. Dezavantajul acestui joc Age of Troy este reprezentat de rata de plată care se situează la un nivel mediu, dar suntem siguri că funcțiile speciale îți sar în ajutor și îți cresc șansele de câștig. 

Încearcă și Twin Spin gratis online sau Dazzle me ca la aparate!

Concluzie

Age of Troy gratis online este unul dintre cele mai căutate sloturi din portofoliul EGT, care ne arată istoria din Grecia Antică. Acest Age of Troy slot te va ține ca pe ace prin paleta largă de funcții prin care îți poți crește șansele de câștig! Profită acum și beneficiază la maxim de calul troian care în această poveste de joc Age of Troy păcănele reprezintă avantajul tău major.