Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Secrets of Alchemy

Joacă Secrets of Alchemy pe JocuriCazinouri online gratis și bucură-te de cea mai tare experiență! Un asemenea joc cu speciale, plin de câștiguri și produs de unul dintre cei mai tari furnizori de sloturi online, EGT, nu ai cum să dai greși!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi clasice

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Secrets of Alchemy

Ai visat vreodată să ai puterea de a transforma orice materie în aur? Dacă da, atunci trebuie să încerci neapărat slotul Secrets of Alchemy gratis 2022, un joc impresionant dezvoltat de EGT. Imediat ce ai înțeles regulile de joc Secrets of Alchemy 2022, ai capacitatea de a transforma orice îți dorești în aur iar aurul în premii reale în bani. Secrets of Alchemy online 2022, acest joc superb cu o poveste captivantă în spate, debordează de castele secrete scatter, cărți jackpot, alchimiști wild și diverse alte caracteristici speciale. 

Dacă vrei să știi unde poți să încerci Secrets of Alchemy gratis 2022, află că acest slot este disponibil la Maxbet online casino. Cum te-ai îndrăgostit de varianta demo și vrei să-ți transformi norocul în bani, Secrets of Alchemy joc Maxbet 2022 te așteaptă cu o grilă de joc pe 5 role și 25 de linii de joc, care plătește la o rată RTP de 95,81%. Dar întâi, îți recomandăm să încerci Secrets of Alchemy ca la aparate în versiunea demo, pe JocuriCazinouri.

Dacă ai chef și de alte sloturi impresionante, noi îți recomandăm și American Roulette, Rambo, Blue Heart și Wild Wild West!

Cum joci slot Secrets of Alchemy 2022?

Alchimia este extrem de complicată, dar acest lucru nu se poate spune și despre păcănele Secrets of Alchemy. Funcționează foarte simplu, fiind unul dintre numeroasele jocuri optimizate ale EGT (mai nou, se numește Amusnet). Astfel, Secrets of Alchemy gratis 2022 se joacă în felul următor:

 • Trebuie să selectezi pariul dorit la Secrets of Alchemy online 2022 din butoanele de jos. Acestea pornesc o rundă în modul manual la slot Secrets of Alchemy.
 • Apasă pe butonul de spin din dreapta pentru a porni runde la joc Secrets of Alchemy 2022.
 • În caz de câștig, Secrets of Alchemy joc îți dă posibilitatea să încasezi câștigul sau să-l joci la Gamble.
 • Apasă pe butonul de meniu din dreapta jos a ecranului Secrets of Alchemy slot 2022. Aici poți seta pariul, liniile de plată, setările pentru joc automat și poți consulta informații despre joc Secrets of Alchemy 2022.

La JocuriCazinouri poți încerca gratis online și următoarele: Zeus 3, Captain Treasure, 4 of Kind și Family Guy!

Simbolurile Secrets of Alchemy ca la aparate 2022

Secrets of Alchemy gratis 2022 are mai multe simboluri tematice, dar și simboluri clasice. Ca simboluri tematice, la păcănele Secrets of Alchemy 2022 vei vedea un alchimist, o vrăjitoare, un trandafir de aur, o carte și lingouri de aur. Simbolurile clasice de la Secrets of Alchemy gratis 2022 sunt numerele cărților de joc. Toate acestea vin într-o grafică excelentă, demnă de un joc plin de mister cum este slot Secrets of Alchemy 2022.

De asemenea, Secrets of Alchemy păcănele 2022 are și simboluri speciale, precum castelul și maestrul alchimist.

Poți să mai joci și Joker Poker, 20 Super Hot, Golden Monkey și Great Adventure online gratuit la JocuriCazinouri!

De ce merită să joci Secrets of Alchemy gratis 2022 – speciale

Reprezentat de simbolul wild al alchimistului, scopul tău în Secrets of Alchemy slot 2022 este de a descoperi formula perfectă în laborator, pentru a transforma orice în aur. Secrets of Alchemy online gratis 2022 se folosește de simbolul wild pentru a înlocui orice alt simbol, cu excepția celui scatter. 

Castelul magic din Secrets of Alchemy gratis 2022 are rolul de scatter și este locul unde trăiește alchimistul, pe propria sa insulă. Motiv pentru care acesta apare doar pe rolele 1, 2 și 3 la slot Secrets of Alchemy iar puterea sa constă în declanșarea rotirilor gratuite dar și de a te răsplăti cu o multiplicare de 5x a mizei tale. La Secrets of alchemy gratis, vei primi 7 rotiri gratuite (numărul magic). Această secvență specială la păcănele Secrets of Alchemy 2022 se poate redeclanșa cu încă 3 simboluri scatter.

Alți doi alchimiști apar și ei pe rolele Secrets of Alchemy joc 2022, pe care îți poți testa puterile magice și să-i transformi în aur, ca ulterior să ai parte de o mare răsplată în bani la Secrets of Alchemy gratis 2022. Funcția Gamble te va ajuta să te bucuri de alte premii speciale ale Secrets of Alchemy online gratis, în funcție de secretele deja învățate. Nu uita să te și distrezi când joci Secrets of Alchemy gratis 2022, deoarece povestea captivantă a alchimistului te va purta într-o lume magică.

Poți să te distrezi de minune jucând și American Poker 2, Lucky Lady Charm Deluxe, Dice and Roll și Shining Crown pe acest site!

Cât plătesc simbolurile Secrets of Alchemy slot 2022?

Secrets of Alchemy online 2022 are plăți foarte bune pe cele 25 de linii de plată. Secrets of Alchemy online gratis poate fi jucat și cu mai puține linii: 20, 15, 10 sau 1. Mai departe, vedem câștigurile la 5 de-un fel pentru fiecare simbol Secrets of Alchemy păcănele 2022:

 • 5x Alchimist = 40x miza;
 • 5x Vrăjitoare = 20x miza;
 • 5x Carte = 10x miza;
 • 5x Lingouri de aur = 8x miza;
 • 5x Trandafir de aur = 6x miza;
 • 5x A = 4x miza;
 • 5x K = 4x miza;
 • 5x Q = 3,2x miza;
 • 5x J = 3,2x miza.

Simbolurile slot Secrets of Alchemy 2022 plătesc numai de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă. Ai nevoie de cel puțin 3 simboluri de același fel pentru a genera plată la Secrets of Alchemy ca la aparate. Un alt lucru extrem de interesant la păcănele Secrets of Alchemy 2022 este acela că simbolurile care plătesc dispar și lasă loc altora care și ele pot face combinații câștigătoare. Altfel spus, Secrets of Alchemy online 2022 are câștiguri în avalanșă.

Alege să joci și Versailles Gold, Extra Stars, Fairytale Roulette și Burning Hot, pentru cele mai tari câștiguri online!

Jocul pe mobil la Secrets of Alchemy păcănele 2022

Secrets of Alchemy gratis 2022 este un joc optimizat și pentru mobil, la fel ca toate jocurile Amusnet. Pornește păcănele Secrets of Alchemy de pe smartphone-ul tău și alege modul landscape pentru o mai bună operare. Nu contează dacă ai telefon cu iOS sau Android, Secrets of Alchemy online gratis 2022 funcționează perfect de pe orice sistem. Secrets of Alchemy ca la aparate este realizat în HTML5, deci nu poate avea probleme de optimizare.

La JocuriCazinouri poți testa și jocurile Plenty on Twenty, Columbus Deluxe, Frog Story și Sweet Bonanza!

Avantaje și dezavantaje Secrets of Alchemy joc 2022

În acest articol, am văzut că Secrets of Alchemy gratis 2022 are o sumedenie de avantaje. Le vom mai trece în revistă încă o dată și vom prezenta succint și câteva dezavantaje. Vei ști așadar la ce să te aștepți din partea jocului Secrets of Alchemy 2022 ca la aparate.

Avantajele joc Secrets of Alchemy 2022:

 • Secrets of Alchemy slot 2022 are o temă extrem de interesantă.
 • Se joacă foarte simplu. Secrets of Alchemy păcănele 2022 este un joc ideal pentru orice jucător.
 • Coeficientul RTP al jocului Secrets of Alchemy online 2022 este de 95,81%. Secrets of Alchemy gratis are așadar plăți bune. La aceste plăți, Secrets of Alchemy joc mai poate declanșa și unul dintre cele 4 jackpoturi progresive.

Dezavantajele Secrets of Alchemy slot 2022:

 • Secrets of Alchemy gratis 2022 este un joc cu puține funcții speciale, ceea ce poate plictisi unii utilizatori.
 • Secrets of Alchemy păcănele 2022 plătește destul de rar. Așadar, trebuie să dai spin de mai multe ori până la un câștig mare la joc Secrets of Alchemy.

Concluzie

Secrets of Alchemy gratis 2022 are o grafică excelentă, ce te ajută să te aventurezi în lumea magică a alchimiei. Plățile sunt și ele foarte bune, dar trebuie să muncești puțin pentru ele. Încearcă și tu Secrets of Alchemy online gratis 2022 pe JocuriCazinouri pentru a te familiariza cu jocul, iar apoi, joacă-l și pe bani reali pentru câștiguri frumoase!