Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Secrets of Alchemy

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi clasice

Jocuri asemanatoare cu Secrets of Alchemy

5/5 - (1 vote)

Top Gun

4.7/5 - (4 votes)

Batman

5/5 - (2 votes)

Dark Queen

Ai visat vreodată să ai puterea de a transforma orice materie în aur? Dacă da, atunci trebuie să încerci neapărat slotul Secrets of Alchemy gratis, un joc impresionant dezvoltat de EGT. Imediat ce ai înțeles regulile de joc, ai capacitatea de a transforma orice îți dorești în aur iar aurul în premii reale în bani. Secrets of Alchemy online, acest joc superb cu o poveste captivantă în spate, debordează de castele secrete scatter, cărți jackpot, alchimiști wild și diverse alte caracteristici speciale. Dacă vrei să știi unde poți să încerci Secrets of Alchemy gratis, află că acest slot este disponibil la Maxbet online casino. Cum te-ai îndrăgostit de varianta demo și vrei să-ți transformi norocul în bani, Secrets of Alchemy Maxbet te așteaptă cu o grilă de joc pe 5 role și 25 de linii de joc, care plătește la o rată RTP de 95,81%. 

De ce merită să joci Secrets of Alchemy gratis

Reprezentat de simbolul wild al alchimistului, scopul tău este de a descoperi formula perfectă în laborator, pentru a transforma orice în aur. Secrets of Alchemy online se folosește de simbolul wild pentru a înlocui orice alt simbol, cu excepția celui scatter. Castelul magic din Secrets of Alchemy gratis are rolul de scatter și este locul unde trăiește alchimistul, pe propria sa insulă. Motiv pentru care acesta apare doar pe rola 1, 2 și 3 iar puterea sa constă în declanșarea rotirilor gratuite dar și de a te răsplăti cu o multiplicare de 5x a mizei tale. Alți doi alchimiști apar și ei pe role, pe care îți poți testa puterile magice și să-i transformi în aur, ca ulterior să ai parte de o mare răsplată în bani la Secrets of Alchemy gratis. Funcția Gamble te va ajuta să te bucuri de alte premii speciale, în funcție de secretele deja învățate. Nu uita să te și distrezi când joci Secrets of Alchemy gratis, deoarece povestea captivantă a alchimistului te va purta într-o lume magică.