Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Spinning Stars

Vino să testezi încă un slot marca Novomatic, care te va surprinde plăcut, din toate punctele de vedere! Spinning Stars este un joc special conceput pentru a bucura utilizatorii, cu mize avantajoase și funcții uimitoare, ce vor garanta o experiență de joc de top! Dacă ești gata să te bucuri de toate acestea, îți recomandăm să îl testezi prima oară la JocuriCazinuori, pentru a putea să cunoști toate aspectele ce îți vor garanta câștigul!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi clasice

100% Bonus Pana la 900 RON + 100 RON Gratis + 50 Rotiri Gratis Fără Depunere

Până la 1000 RON gratis
50 de rotiri gratuite

Jocuri asemanatoare cu Spinning Stars

5/5 - (3 votes)

Dracula

4.6/5 - (5 votes)

Blue Heart

De mult nu am mai vorbit pe site-ul Jocuri Cazinouri de un joc clasic, care conține în același timp și o structură cu fructe. Spinning Stars gratis 2023 de la Novomatic este un videoslot care deja a făcut carieră în mediul online din străinătate, dar și în țara noastră. Cu o structură tradițională pentru jocurile de la Novomatic (5×3 + 10 linii de plată) și cu o rată de returnare a mizei de 95,11%, acest joc pe nume Spinning Stars ca la aparate 2023 face parte din catalogul celor de la Admiral.

Toate informațiile referitoare la jocurile precum păcănele Spinning Stars 2023, ofertele de depunere, retragere, dar și la bonusuri le găsești la noi. Spinning Stars gratis 2023 are un aer asemănător cu cel pe care îl regăsești în slotul de top Sizzling Hot Deluxe.

Joacă online gratuit și la King Kong, Witches Charm, Golden Monkey și Game of Thrones la JocuriCazinouri!

Cum se joacă slot Spinning Stars 2023?

Spinning Stars gratis 2023 este un slot care se joacă foarte simplu, după principiile clasice. Dacă te-ai mai jucat până acum alt joc marca Novomatic, atunci n-ar trebui să ai vreo problemă în folosirea Spinning Stars joc. Toate butoanele se află în partea de jos a ecranului Spinning Stars gratis 2023. Acestea te ajută să faci următoarele operațiuni la Spinning Stars păcănele 2023:

 • Cu butonul de miză totală de la Spinning Stars online 2023, poți seta pariul dorit, între 0,10 și 50 de fise per rundă. Poți folosi și butonul de miză maximă de la slot Spinning Stars 2023 pentru a merge direct la pariul maxim permis de joc sau de buget.
 • După ce ai stabilit pariul la păcănele Spinning Stars gratis 2023, apasă butonul de start. Mai poți apăsa încă o dată pe el pentru a grăbi rotirea rolelor. În cazul unui câștig la Spinning stars joc 2023, va trebui să apeși pe același buton pentru a încasa premiul.
 • Poți juca și funcția de dublaje la slot Spinning Stars, apăsând butonul 1Gamble” care apare în locul celui de miză totală.
 • La meniul de joc Spinning Stars, găsești tabelă plăți & info, setări, ajutori și ieșire din joc. Din setările Spinning Stars slot 2023, poți activa sau dezactiva funcția Gamble.

Așa cum poți vedea, tot ce ai de făcut la păcănele Spinning Stars 2023 este să setezi un pariu și să te distrezi. Vei vedea că există și câteva funcții speciale la Spinning Stars ca la aparate, în afară de dublajele despre care am discutat. Despre această funcție de la Spinning Stars online, vom vorbi în alt capitol.

Poți să joci gratuit online și Great Adventure, 20 Super Hot, Hooks Heroes și Classic Blackjack!

Simboluri la Spinning Stars gratis 2023

Simbolurile din acest joc Spinning Stars slot 2023 sunt favoritele multora dintre gamblerii din România. La slot Spinning Stars, avem de-a face cu pepeni, prune, lămâi, struguri, cireșe, portocale. Nici nu ne putem imagina ceva mai bun pentru un slot de la Novomatic decât ce găsim la Spinning Stars gratis 2023.

Avem, de asemenea, și alte simboluri spectaculoase, precum steluțele, clopoțeii și șeptarii. Rolul simbolului Wild este jucat de steluță, care poate înlocui multe alte simboluri ale slot Spinning Stars 2023.

Credem că te-ai distra de minune și la Joker Poker, Super Lady Luck, Lucky Wild și Secrets of Alchemy online gratuit la JocuriCazinouri!

Speciale la Spinning Stars online 2023

Ca mai toate jocurile de la Novomatic, și slotul clasic Spinning Stars gratis 2023 îți aduce funcția gamble, care îți dublează câștigurile sau te faci să pierzi toată miza. Apasă butonul „Gamble” de la păcănele Spinning Stars 2023 despre care am discutat deja mai sus pentru a deschide mini-jocul de cărți. Ce trebuie să faci mai departe la Spinning Stars ca la aparate este extrem de simplu: alege o culoare dintre roșu și negru. Dacă această culoare corespunde cărții extrase aleatoriu, câștigul tău de la păcănele Spinning Stars 2023 va fi dublat. În caz contrar, pierzi premiul primit în runda de joc la Spinning Stars gratis 2023.

O altă caracteristică specială, proprie a Spinning Stars gratis, este funcția Star Spin 2023. Simbolurile care se găsesc pe rolele 2, 3 și 4 se rotesc în jurul simbolului Wild Star. Astfel, vor plăti câștiguri suplimentare la Spinning Stars păcănele 2023.

Ne place foarte mult că avem de-a face cu un slot foarte colorat așa cum este Spinning Stars gratis online 2023, în stilul arcade, inspirat de spectaculoșii ani ’80. Dacă ți-a plăcut călătoria noastră prin lumea sloturilor cu acest joc Spinning Stars, te aștept și data viitoare să explorăm noi și noi teritorii. Spinning Stars gratis 2023 este unul dintre numeroasele păcănele de la Greentube Novomatic ce te transportă în universul palpitant al jocurilor de noroc online. Dar acum, să vorbim despre detaliile Spinning Stars online 2023.

Alege să joci și American Roulette, Pumpkin Smash, Dazzle Me și Rambo în versiunea demo, exact pe acest site!

Cât plătește un simbol la Spinning Stars joc 2023

În acest capitol, vedem cât plătește fiecare simbol de la Spinning Stars păcănele 2023. Așa cum am menționat și mai sus, plățile sunt mai mult decât bune, deci la păcănele Spinning Stars gratis online 2023, ai parte de următoarele:

 • 5x șeptari = 500x miza;
 • 5x clopoței = 50x miza;
 • 5x pepeni = 30x miza;
 • 5x struguri = 30x miza;
 • 5x prune = 20x miza;
 • 5x portocale = 20x miza;
 • 5x lămâi = 10x miza;
 • 5x cireșe = 10x miza.

Astfel, premiul maxim la Spinning Stars gratis 2023 pe care îl poți obține în acest joc este de 500 de ori miza. Chiar și la simbolurile mai puțin valoroase de la Spinning Stars slot 2023, plățile rămân foarte bune.

Ai încercat până acum Roulette Advanced, Wild Wild West, Victorious și Black Widow? Pe site-ul nostru le poți juca online gratuit, după bunul plac!

Jocul pe mobil la Spinning Stars ca la aparate 2023

Spinning Stars gratis 2023 este construită pe o tehnologie Flash și poate fi testat atât pe smartphone, cât și pe tabletă, dar și în varianta tradițională pentru laptop și calculator personal. Altfel spus, joc Spinning Stars 2023 funcționează oricum și oricând.

Spinning Stars gratis este un joc care te duce cu gândul la experiența vintage a cazinourilor. Dar să nu te gândești că Novomatic nu implementează cele mai noi tehnologii. Jocurile sale, inclusiv Spinning Stars slot, sunt astfel adaptate pentru orice tip de dispozitiv. Spinning Stars gratis online 2023 poate fi jucat oriunde și oricând, direct de pe mobil, deci te poți bucura de experiența clasică la maxim.

Avantaje și dezavantaje Spinning Stars gratis online 2023

Spinning Stars online 2023 are foarte multe avantaje, dar și unele dezavantaje. Le vom prezenta succint pe fiecare. În acest mod, îți poți face o idee despre ceea ce te așteaptă când vei porni Spinning Stars joc.

Avantaje:

 • Spinning Stars gratis online 2023 are un mod foarte simplu de funcționare, așa cum ai văzut la începutul recenziei.
 • La păcănele Spinning Stars 2023, te poți bucura de experiența vintage a sloturilor.
 • Spinning Stars slot 2023 este optimizat pentru jocul de pe mobil, deci îl poți lua cu tine oriunde.

Dezavantaje:

 • Spinning Stars ca la aparate 2023 are o rată de plată destul de mică, comparativ cu alte jocuri Novomatic: 95,11%.
 • La joc Spinning Stars 2023, nu ai runde gratuite, ci doar rerotirile de la Star Spin.

Concluzie

Spinning Stars gratis 2023 este genul de joc la care dai spin după spin, iar buna dispoziție nu are cum să te părăsească. Este exact ceea ce trebuie pentru fanii păcănelelor clasice. Spinning Stars joc are funcții speciale specifice, precum Star Spin, dar și clasice, cum ar fi dublajele. Pe scurt, la joc Spinning Stars 2023, câștigi mult și te distrezi de minune!