Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Spinning Stars

Vino să testezi încă un slot cu fructe și clasic de la Novomatic.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi clasice

100% Bonus Pana la 900 RON + 100 RON Gratis + 50 Rotiri Gratis Fără Depunere

Până la 1000 RON gratis
50 de rotiri gratuite

De mult nu am mai vorbit pe site-ul Jocuri Cazinouri de un joc clasic, care conține în același timp și o structură cu fructe. Spinning Stars gratis de la Novomatic/Greentube este un videoslot care deja a făcut cariera în mediul online din străinătate, dar și din țara noastră. Cu o structură tradițională pentru jocurile de la Novomatic (5×3 + 10 linii de plată) și cu o rată de returnare a mizei de 95.51%, acest joc face parte din catalogul celor de la Admiral.

Toate informațiile referitoare la jocurile, ofertele de depunere, retragere, dar și la bonusuri găsești împreună cu noi. Spinning Stars gratis are un aer asemănător cu cel pe care îl regăsești în slotul de top Sizzling Hot Deluxe.

Simboluri și special la Spinning Stars gratis

Simbolurile din acest joc sunt favoritele multora dintre gamblerii din România. Avem de a face cu pepeni, prune, lămâi, struguri, cireșe, portocale. Nici nu ne putem imagina ceva mai bun pentru un slot de la Novomatic. Avem de asemenea și alte simboluri spectaculoase, precum steluțele, clopoțeii și șeptarii. Rolul simbolului Wild este jucat de steluță, care poate înlocui multe alte simboluri.

Ca mai toate jocurile de la Greentube, și slotul clasic Spinning Stars gratis îți aduce funcția gamble, care îți dublează câștigurile sau te faci să pierzi toată miza. Mai mult, premiul maxim pe care îl poți obține în acest joc este de 500 de ori miza. Spinning Stars gratis este construită pe o tehnologie Flash și poate fi testat atât pe smartphone, cât și pe tablet, dar și în variant tradițională pentru laptop și calculator personal. Ne plac foarte mult că avem de a face cu un slot foarte colorat, în stilul arcade, inspirit de spectaculoșii ani ’80. Dacă ți-a plăcut călătoria noastră prin lumea sloturilor, te aștept și data viitoare să explorăm noi și noi teritorii.