Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Frog story

Slotul „Frog Story gratis”, de la EGT, este un joc foarte spectaculos datorită graficelor de înaltă calitate și efectelor de animație uimitoare. În plus, acest joc oferă câteva caracteristici interesante, care te vor surpinde mereu și care nu vă vor lăsa cu sânge rece. Trăiește adrenalina la cote maxime cu Frog Story gratis Maxbet.

Rating:
4.7/5 - (3 votes)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Frog story

Joacă Frog Story gratis Maxbet Slot cu rotiri online gratuite. Vrăjitorul este un simbol generos, deoarece premiile sale vor fi acordate pentru 2 – 5 simboluri expert. Plata maximă de către expert ajunge la 3.000. Tinerii frumoși, în mod evident un prinț și o prințesă, când sunt sărutați de broască, dau plăți pentru 3 până la 5 simboluri identice. Aceleași recompense vor veni și pentru celelalte simboluri. După prinț și prințesă, următorul simbol va fi sticla de poțiune magică și cufărul de comori (cu plăți identice), apoi simbolurile de poker. Ori de câte ori obțineți o victorie, veți fi salutat de efecte sonore speciale.

Simboluri Frog Story gratis Maxbet

Un punct culminant special al Frog Story gratis MAxbet este caracteristica multiplicator. După fiecare câștig și plată, simbolurile vor dispărea și vor fi înlocuite cu simbolurile deasupra acestora. Apoi, dacă obțineți noi combinații câștigătoare, noile victorii vor fi multiplicate prin „Toppling Reels Multiplier”. Acesta va începe de la 2x și va continua să crească cu fiecare caracteristică succesivă Multiplicator.

Frog Story are mai multe surprize care te așteaptă. Așa că, nu rata șansa și joacă acest slot cu speciale de la RGT! Există oportunități ample pentru a vedea cum câștigurile tale tot mai sus, ceea ce te va face fericit. Cu ajutorul funcției Gamble, pe care o puteți juca după o victorie, veți fi provocați să ghiciți culoarea unei cărți, iar cu o victorie corectă câștigurile dvs. vor deveni de două ori mai mari. Ghicitul corect se va dovedi lucrativ, dar aveți grijă să nu faceți o ghicire greșită, pentru că atunci veți pierde câștigurile. Apoi, există oportunitatea de a vă încerca norocul la un jackpot progresiv! Știi foarte bine cî un astfel de premiu îți paote schimba cu totul viața.

Profită acum de o promoție exclusivă cu rotiri gratuite și încearcă-ți norocul la Frog Story gratis Maxbet! Câștigurile și aventura te așteaptă pe aceste tărâmuri fermecate. Dă start joc acum!