Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Frog story

Slotul Frog Story gratis, de la EGT, este un joc foarte spectaculos datorită graficelor de înaltă calitate și efectelor de animație uimitoare. În plus, acest joc oferă câteva caracteristici interesante, care te vor surpinde mereu și care nu vă vor lăsa cu sânge rece. Trăiește adrenalina la cote maxime cu Frog Story gratis Maxbet.

Rating:
4.7/5 - (3 votes)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Frog story

Cum se joacă Frog Story slot 2022

Acest slot Frog Story online gratis 2022, de la EGT, este un joc foarte spectaculos datorită graficelor de înaltă calitate și efectelor de animație uimitoare. În plus, acest joc oferă câteva caracteristici interesante, care te vor surprinde mereu și care nu vă vor lăsa cu sânge rece. Trăiește adrenalina la cote maxime cu păcănele Frog Story online gratis 2022. Frogstory online 2022 este slotul care te va surprinde plăcut!

Dacă te întrebi cum se joacă Frog Story slot 2022, ei bine, dacă ai mai jucat sloturi de la EGT îți va fi foarte simplu să te descuri. Chiar și în lipsa experienței, este atât de intuitiv încât îți vei da seama din prima ce face fiecare buton la slot Frog Story păcănele 2022. În primul rând ai butonul de declanșare pe partea dreaptă a ecranului, iar jos îți apare miza și alte informații. Meniul la slot Frog Story păcănele 2022 este accesibil pe cele trei linii orizontale, iar dacă vrei să dublezi îți va apărea simbolul specific în momentul respectiv.

Joacă Frog Story online 2022 și bucură-te de toate beneficiile pe care acest slot este gata să ți le ofere!

Pe JocuriCazinouri poți încerca gratis online și sloturile Book of Ra, Lucky Lady Charm Deluxe, Sweet Bonanza și Dice and Roll.

Simboluri Frog Story păcănele 2022

Joacă Frog Story online gratis 2022 cu rotiri online gratuite. Vrăjitorul este un simbol generos la slot Frog Story, deoarece premiile sale vor fi acordate pentru 2 – 5 simboluri expert. Plata maximă de către expert ajunge la 3.000 la Frogstory online. Tinerii frumoși, în mod evident un prinț și o prințesă, când sunt sărutați de broască, dau plăți pentru 3 până la 5 simboluri identice.

Aceleași recompense vor veni și pentru celelalte simboluri Frogstory. După prinț și prințesă, următorul simbol Frog Story ca la aparate va fi sticla de poțiune magică și cufărul de comori (cu plăți identice), apoi simbolurile de poker. Ori de câte ori obțineți o victorie, veți fi salutat de efecte sonore speciale Frogstory. 

După cum te poți aștepta, broasca este simbolul wild la păcănele Frog Story slot. Joacă Frog Story online 2022 și descoperă ce funcții speciale ai la acest slot!

Distrează-te și la jocurile Shining Crown, Versailles Gold, Burning Hot și Plenty on Twenty!

Funcții speciale Frog Story online gratis 2022

Un punct culminant special al acestui slot Frog Story online gratis 2022 sau pe bani este caracteristica multiplicator. După fiecare câștig și plată, simbolurile vor dispărea și vor fi înlocuite cu simbolurile deasupra acestora. Apoi, dacă obțineți noi combinații câștigătoare la păcănele Frog Story, noile victorii vor fi multiplicate prin „Toppling Reels Multiplier” Frogstory. Acesta va începe de la 2x și va continua să crească cu fiecare caracteristică succesivă Multiplicator la jocul Frog Story ca la aparate 2022.

Frog Story slot are mai multe surprize care te așteaptă. Așa că, nu rata șansa și joacă acest slot cu speciale de la EGT! Există oportunități ample pentru a vedea cum câștigurile tale tot mai sus, ceea ce te va face fericit. Cu ajutorul funcției Gamble, pe care o puteți juca după o victorie, veți fi provocați să ghiciți culoarea unei cărți, iar cu o victorie corectă câștigurile dvs. vor deveni de două ori mai mari.

Ghicitul corect se va dovedi lucrativ, dar aveți grijă să nu faceți o ghicire greșită, pentru că atunci veți pierde câștigurile. Apoi, există oportunitatea de a vă încerca norocul la un jackpot progresiv! Știi foarte bine că un astfel de premiu îți poate schimba cu totul viața. Joacă Frog Story online 2022 oricând vrei tu și bucură-te de slot!

Descoperă cât plătește un simbol la păcănele Frog Story 2022 în continuarea acestui articol! Bucură-te și de alte jocuri online gratuit, precum Blackjack IGT, Roulette European, Blackjack European și Fairytale Roulette!

Cât plătește un simbol la Frog Story ca la aparate 2022

Simbolurile, alături de plățile pe care le oferă, fac aproape totul la un slot. Același lucru se aplică și la Frog Story ca la aparate 2022, slotul care ne duce cu gândul la povestea cu broasca fermecată are întruchipează prințul. Simbolurile Frog Story slot 2022 vor aduce, astfel, plăți în funcție de importanța din poveste a ceea ce reprezintă.

Prin urmare, am zis deja că simbolul wild la Frog Story online gratis este broasca. Simbolul scatter Frog Story online gratis este locația, și anume castelul, care poate aduce până la 200000 puncte EGT. Următorul simbol pe lista de la păcănele Frog Story ca la aparate este vrăjitorul, care prin magia pe care o stăpânește poate aduce până la 60000 puncte EGT.

Prințul și prințesa Frog Story online gratis sunt pe aceeași linie de plată, cu posibilitatea de a plăti până la 5000 EGT. Poțiunea și cufărul aduc între 200 și 3000 EGT pe miza maximă, iar A și K până la 1500, la Frog Story ca la aparate. Q și J aduc plățile maxime cele mai mici, 1000 EGT la Frog Story slot 2022.

Joacă Frog Story online gratis chiar de pe mobil, după cum vei putea afla în secțiunea următoare! Frog Story slot este unul dintre jocurile pe care vei vrea să le joci din nou și din nou!

Îți recomandăm să încerci și 20 Super Hot, Great Adventure, Golden Monkey și Joker Poker online gratis pe JocuriCazinouri!

Jocul pe mobil Frog Story online gratis 2022

Poți juca oricând Frog Story păcănele 2022 de pe telefonul mobil. Producătorii s-au gândit la confortul pe care aceste dispozitive ni-l oferă și la cât de mult le preferăm în locul calculatoarelor. Prin urmare, Frog Story ca la aparate este disponibil și pe mobil, atât în browser cât și în anumite aplicații. Aceste aplicații sunt dezvoltate de casinourile pe care le reprezintă și oferă uneori anumite facilități pe care nu le găsești pe browser. Oricum, jocul în sine este același, indiferent de dispozitivul sa aplicație pe care o alegi.

Profită acum de o promoție exclusivă cu rotiri gratuite și încearcă-ți norocul la Frog Story păcănele! Câștigurile și aventura te așteaptă pe aceste tărâmuri fermecate. Dă start joc acum! Joacă Frog Story online 2022 și distrează-te pe cinste! Frog Story slot are mult prea multe avantaje pentru ca tu să nu te bucuri de el!

Poți să te distrezi și la Classic Blackjack, Spinning Stars, Secrets of Alchemy și Dazzle Me.

Avantaje și dezavantaje Frog Story joc 2022

Probabil cel mai mare avantaj pe care păcănele Frog Story 2022 îl oferă este legat de substituirea simbolurilor. După cum știi deja, odată ce un set de simboluri este câștigător, dispare și face loc altor simboluri. Astfel, ai șanse reale ca fără încă o rotire să mai câștigi ceva. În ceea ce privește dezavantajele, nu văd care ar putea fi.

Singurele aspecte sunt legate de cazurile în care joci pe bani reali. În acele momente, este foarte important să joci responsabil și să stabilești de la început suma și strategia de joc la păcănele Frog Story 2022. Astfel, te asiguri că jocul rămână o relaxare și nu te afectează în alte direcții. Oricum, poți juca oricând Frog Story ca la aparate pentru a vedea exact cum funcționează.

Așa te vei familiariza cu păcănele Frog Story și vei știi exact ce face fiecare simbol și când este momentul să dublezi. Frog Story slot 2022 nu trebuie omis, indiferent dacă ai mai jucat sau acest joc până acum!

Concluzie

Dacă vrei să tragi o concluzie cu privire la păcănele Frog Story 2022, aceasta este cu siguranță una pozitivă. În primul rând Frog Story ca la aparate este chiar accesibil și are un format prietenos, ușor de folosit. Apoi, oferă șansa de a juca în varianta gratuită, care nu presupune niciun risc din partea jucătorului.

Nu în ultimul rând, păcănele Frog Story ca la aparate 2022 sunt oferite de un furnizor de top care știe ce își doresc. Acestea fiind spune, nu îți rămâne decât să încerci pe pielea ta Frog Story slot 2022 și să te lași cuprins de magia jocului!