Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Just Jewels Deluxe

Rating:
4.5/5 - (2 votes)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Just Jewels Deluxe

Dezvoltat de Novomatic, Just Jewels Deluxe gratis este un joc pe 5 role și 10 linii câștigătoare, care debordează de beneficii sub formă de aur, o mare de diamante și grămezi de bani. Spre deosebire de ceea ce sugerează titlul acestuia, Just Jewels Deluxe gratis vine la pachet cu ceva mai mult decât clasicele nestemate – simboluri Scatter, RTP de 95,42% și un jackpot de 50.000 de monede. Acest detaliu plasează Just Jewels Deluxe online printre cele mai darnice sloturi online progresive. 

Încearcă Just Jewels Deluxe Maxbet

Designul clasic dar simpatic încorporează toate simbolurile valoroase cu care ne-au obișnuit sloturile old-school: lingouri de aur, coroana regală, grămezi de bani, simbolul Euro, Ametistul, Smaraldele, Rubinii sau Safirele. Toate acestea vin în ajutorul tău atunci când alegi să joci Just Jewels Deluxe gratis sau pe bani reali. Accesează și tu unele dintre cele mai mari cazinouri românești precum Betano, Admiral sau Maxbet, pentru a te distra la Just Jewels Deluxe gratis.

Just Jewels Deluxe gratis – caracteristici speciale

Just Jewels Deluxe Maxbet dispune de simboluri Scatter – simbolul Euro, care te premiază cu sume substanțiale în bani de fiecare dată când trei sau mai multe apar pe ecran. 5 astfel de simboluri îți aduc o plată de 20x miză, în timp ce coroana este simbolul care plătește cel mai mult – ajungând la o valoare de 200x atunci când norocul îți scoate în cale cinci simboluri coroană. Deși simbolul wild nu este prezent, Just Jewels Deluxe gratis este suficient de distractiv pentru a te bucura de o sesiune de gambling autentică, de oriunde te-ai afla. Dacă în schimb alegi să joci Just Jewels Deluxe Maxbet pe bani reali, jackpotul progresiv te așteaptă să-l deblochezi, iar asta îți promite premii pe care nu o să le uiți prea ușor.