Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Witches Charm

Distrează-te nelimitat la Witches Charm gratis! Ai tot ce îți poți dori de la un slot – bonusuri exclusive, rotiri gratuire și multe linii de căștig, la un loc! Nu mai sta pe gânduri și dă start joc, acum!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Witches Charm gratis este un slot video cu 15 linii de plată care rulează pe platforma software Euro Games Technology. Cu vrăjitoare, pisici negre și magie, cartea wild a jocului este Globul de Cristal, iar scatter-ul este Casa Vrăjitoarelor. Jucătorii sunt invitați să încerce gratuit slotul cu speciale direct de pe această pagină!

Witches Charm gratis

Pentru a-și începe propriile vrăji magice, jucătorii trebuie să pună primul pariu. Valoarea maximă și cea minimă pentru monedă sunt 1. Există 5 butoane de pariuri fixe, oricare dintre acestea determină tamburul să se rotească, la fel cum face și butonul „Start”. Pentru a răsuci tamburii de mai multe ori succesiv, jucătorii pot opta pentru varianta „Autoplay”. Dacă jucătorii doresc să-și mărească câștigurile, pot să apese butonul „Gamble”/ „Pariu”. În această rundă, jucătorii trebuie să ghicească dacă cartea cu fața în jos este roșie sau neagră. Ghicitul corect dublează suma, în timp ce ghicirile greșite finalizează caracteristica și duc la pierderea sumei. În plus, jucătorii pot opta pentru butonul „Collect”/„Colectează”, dacă doresc să oprească această caracteristică și să-și salveze câștigurile.

Rotirile gratuite sunt declanșate când 3 sau mai multe scatters apar pe role. Jucătorii câștigă 15 rotiri gratuite la un multiplicator x3. Runda Free Spin poate fi declanșată din nou, adăugând încă 15 rotiri gratuite la numărul deja existent. Jackpot Cards Mystery este un bonus activat la întâmplare în timp ce se joacă orice fel de cărți imprimate cu Jackpot. Jackpot-urile Misterioase sunt ilustrate de cele patru simboluri la cărți: inimă neagră, romb, inimă roșie și pică. Jucătorii aleg cărți din setul selectat, care conține 12 cărți cu fața în jos, până când nu sunt descoperite 3 simboluri de aceeasi culoare. Doar atunci, suma corespunzătoare nivelului la care s-a ajuns va fi acordată. Când apar cinci globuri de cristal, pe o linie de plată activă, vei câștiga un jackpot de 10.000 de monede.

Rezumat joc Whitches Charm gratis

Butoane de pariere / Start: rotiți rolele conform pariului ales.
Redare automată / Autoplay: Redați jocul de mai multe ori, fără întreruperi.
Gamble / Pariu: declanșează runda de pariere.
Colectați/  Collect: Salvați câștigurile.

Nu mai sta pe gânduri și dă play la slotul Maxbet Witches Charm gratis, chiar acum!