Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Witches Charm

Distrează-te nelimitat la Witches Charm gratis online, doar pe JocuriCazinouri! Ai tot ce îți poți dori de la un slot – bonusuri exclusive, rotiri gratuire și multe linii de căștig, la un loc! Nu mai sta pe gânduri și dă start joc, acum!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON
DenumireWitches Charm
RTP95.97%
ProducătorEGT
TipSloturi cu speciale
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată15

Witches Charm gratis 2024 este un slot video cu 15 linii de plată care rulează pe platforma software Euro Games Technology. Slotul cu renume este furnizat de producătorul EGT, fiind unul dintre cele mai cunoscute sloturi cu speciale din portofoliul acestuia!

Îți recomandăm să încerci gratuit online și Roulette European, Blackjack European, Pyramid Quest și Shaolin Spin, direct pe site-ul nostru!

Cum se joacă Witches Charm slot 2024

Pentru a-și începe propriile vrăji magice la păcănele Witches Charm 2024, jucătorii trebuie să pună primul pariu. Valoarea maximă și cea minimă la Witches Charm gratis 2024 este 1. Există 5 butoane de pariuri fixe la un joc Witches Charm 2024, oricare dintre acestea determină tamburul să se rotească, la fel cum face și butonul „Start”.

Pentru a răsuci tamburii de mai multe ori succesiv, jucătorii pot opta pentru varianta „Autoplay”. Dacă jucătorii doresc să-și mărească câștigurile când joacă slot Witches Charm v, pot să apese butonul „Gamble”/ „Pariu”. În această rundă, jucătorii trebuie să ghicească dacă cartea cu fața în jos este roșie sau neagră.

Ghicitul corect la Witches Charm păcănele dublează suma, în timp ce ghicirile greșite finalizează caracteristica și duc la pierderea sumei. În plus, jucătorii pot opta pentru butonul „Collect”/„Colectează”, dacă doresc să oprească această caracteristică și să-și salveze câștigurile obținute la păcănele Witches Charm 2024.

Distrează-te pe cinste la JocuriCazinouri și cu sloturile Sweet Bonanza, Dracula Family, King Kong și Golden Monkey gratuit online! Și la păcănele Rambo gratis online ai șanse de a beneficia de cea mai bună experiență de joc!

Simboluri Witches Charm slot 2024

Dacă te fascinează magia și supranaturalul, atunci Witches Charm ca la aparate 2024 este alegerea ideală pentru tine. Încearcă Witches Charm gratis 2024 și te vei convinge singur!

Grafica Witches Charm online 2024 este puternic influențată de tematica naturii și a magiei, așa că putem observa la Witches Charm gratis simboluri fantastice, precum vrăjitoare, bufnițe, pisici negre, globuri de cristal și multe altele. Rămâne să le descoperi în slot Witches Charm 2024!

Witches Charm ca la aparate 2024 păstrează structura clasică a sloturilor marca EGT, dar tematica spectaculoasă transformă un slot Witches Charm 2024 în unul ideal atât pentru începători, cât și pentru cei cu mai multă experiență.

Echipa noastră recomandă și Great Adventure, 20 Super Hot, Hooks Heroes și Classic Blackjack online gratis doar pe acest site! De asemenea, și păcănelele Pumpkin Smash gratis online pot fi destul de avantajoase!

Funcții speciale Witches Charm gratis online 2024

Rotirile gratuite la un joc Witches Charm 2024 sunt declanșate când 3 sau mai multe simboluri Scatter apar pe role. Jucătorii câștigă 15 rotiri gratuite la un multiplicator x3. Runda Free Spin dintr-un joc Witches Charm 2024 poate fi declanșată din nou, adăugând încă 15 rotiri gratuite la numărul deja existent.

Jackpot Cards Mystery este un bonus activat la întâmplare în timp ce se joacă orice fel de cărți imprimate cu Jackpot. Jackpot-urile Misterioase ale unui slot Witches Charm 2024 sunt ilustrate de cele patru simboluri la cărți: inimă neagră, romb, inimă roșie și pică. Jucătorii Witches Charm gratis aleg cărți din setul selectat, care conține 12 cărți cu fața în jos, până când nu sunt descoperite 3 simboluri de aceeași culoare. Doar atunci, suma corespunzătoare nivelului la care s-a ajuns va fi acordată. Când apar cinci globuri de cristal, pe o linie de plată activă Witches Charm gratis 2024, vei câștiga un jackpot de 10.000 de monede.

Caracteristica cea mai importantă a unui joc Witches Charm 2024 este simbolul Wild. La Witches Charm online 2024, acest simbol este reprezentat de globul de cristal. Acesta îți aduce câștiguri frumoase, chiar și în cazul în care obții doar două elemente identice pe ecranul de joc Witches Charm 2024. Când simbolul Wild din Witches Charm slot 2024 se alătură unei combinații câștigătoare, acesta dublează profitul.

Dacă nu ai jucat până acum Joker Poker, Super Lady Luck, Spinning Stars sau Lucky Wild, le poți încerca gratuit online pe site-ul JocuriCazinouri!

Cât plătește un simbol Witches Charm online 2024

La Witches Charm gratis online 2024 vei avea următoarele câștiguri:

  • Vrăjitoarele din Witches Charm gratis 2024 îți aduc între 40 și 15000 de credite; 
  • Ceaunul din Witches Charm gratis 2024 îți oferă între 400 și 8000 de credite;
  • Bufnița și pisica neagră din Witches Charm gratis 2024 îți aduc între 300 și 5000 de credite; 
  • Asul și regele din Witches Charm gratis 2024 oferă între 200 și 2500 de credite;
  • Dama, valetul și 10 din Witches Charm gratis te premiază cu până la 2000 de credite;
  • Cartea de joc 9 din Witches Charm gratis 2024 îți aduce între 40 și 500 de credite. 

În ceea ce privește cărțile cu valori mari, Witches Charm gratis online 2024 îți poate oferi câștiguri doar dacă obții minim 2 simboluri identice pe ecran. Pentru simbolurile cu valoare mică, la Witches Charm gratis online 2024 poți avea profit doar dacă ai minim 3 simboluri identice.

Ai jucat versiunile demo Secrets of Alchemy, American Roulette, Pumpkin Smash sau Dazzle Me? Dacă nu, atunci pe site-ul nostru le poți descoperi și juca gratuit online!

Jocul pe mobil Witches Charm gratis 2024

Te poți bucura de experiența unui slot Witches Charm 2024 fie că joci de pe un calculator, fie că alegi un telefon mobil. EGT s-a străduit să ofere jucătorilor săi cea mai bună calitate la Witches Charm ca la aparate 2024, iar soft-ul este în continuă perfecționare. O diferență pe care am observat-o la Witches Charm joc 2024 este faptul că modul de redare se află în partea dreaptă. 

Witches Charm păcănele nu există și sub forma unei aplicații, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să descărcați nimic. Aveți nevoie doar de o conexiune bună la internet pentru a juca Witches Charm online 2024. 

Ce spui despre jocurile Rambo, Roulette Advanced, Blue Heart și Wild Wild West? Dacă nu le-ai testat până acum, te invităm să descoperi cele mai importante informații despre acestea și să le testezi chiar tu, online gratuit!

Avantaje și dezavantaje Witches Charm joc 2024

Pentru a te familiariza cu funcțiile Witches Charm joc 2024, îți recomandăm să încerci versiunea Witches Charm gratis online 2024. Ulterior, poți juca la păcănele Witches Charm 2024 și pe bani și vei avea câștiguri fabuloase!

Există o mulțime de avantaje la păcănele Witches Charm 2024, precum simbolul Wild, simbolul Scatter, runda Gamble, Jackpot Cards, rotirile gratuite, 4 jackpoturi progresive. Poți profita de acestea doar alegând Witches Charm păcănele 2024! 

De asemenea, la Witches Charm slot 2024 există și un câștig fix de 200.000 de credite. Jackpot cards de la Witches Charm joc 2024 îți aduc câștiguri uriașe. Cu siguranță nu le vei putea rezista! Un alt avantaj pe care îl putem menționa la păcănele Witches Charm 2024 sunt rotirile automate – ele ne fac viața mai ușoară. Să nu uităm și că simbolul Wild din Witches Charm online dublează câștigurile de fiecare dată.

Desigur, ca la orice joc de tip slot, există și dezavantaje pe care le are și Witches Charm slot 2024. Funcțiile speciale nu sunt atât de variate precum ne-am dori, însă apariția simbolului Wild la Witches Charm păcănele 2024 compensează această lipsă. Volatilitatea Witches Charm ca la aparate 2024 este medie spre mare, așa că îți sugerăm să ai un buget remarcabil pentru a te juca. Miza maximă la Witches Charm joc 2024 poate produce profituri frumoase.

Echipa noastră recomandă și Zeus 3, Captain`s Treasure, Victorious și Black Widow tuturor jucătorilor gata să se bucure de cele mai tari experiențe la păcănele online gratuite!

Concluzie Witches Charm gratis

Witches Charm ca la aparate 2024 este un joc pe care merită să îl încerci, în special dacă ești pasionat de tematica interesantă. Avantajele acestui slot sunt numeroase și este un bun punct de pornire pentru începători. Joacă astăzi Witches Charm păcănele 2024!