Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Columbus deluxe

Trăiește o aventură alături de cel mai popular explorator din istorie, cu slotul Columbus Deluxe gratis, de la Maxbet Romania. Distracția începe chiar acum! Dă play instant și te distrezi fără să plătești.

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Columbus deluxe

Realizat de Novomatic, slot-ul Columbus Deluxe gratis se bazează pe renumita călătorie de peste ocean întreprinsă de Cristofor Columb, exploratorul italian care a descoperit America, în prima călătorie organizată de Isabella, regina Spaniei, la acel moment. Acest slot urmează după Columbus originalul, bazat pe aceeași poveste și cu aceleași personaje istorice.

Acest joc slot cu 5 tambururi și 10 linii de plată oferă jucătorilor o șansă de a experimenta călătoriile lui Columb. În comparație cu slotul original de la Columbus, din care acest joc este o continuare, credem că Novomatic a făcut o treabă fantastică de îmbunătățire a acestui joc pentru a atrage mai mulți jucători.

Descoperiți Lumea Nouă cu Columbus deluxe gratis

Jucătorii se vor angaja într-o călătorie aventuroasă atunci când vor roti rolele lui Columbus Deluxe gratis, o versiune actualizată a unuia dintre jocurile slot originale bazate pe expediția lui Columb în noua lume. Fanii primului slot vor aprecia graficele, caracteristicile și o linie de plată suplimentară. Simbolurile de tip slot cu speciale prezentate în Columbus Deluxe gratis îl includ pe Columb însuși, Regina Isabella, coliere de aur, Arbalete, și valori generice de cărți de poker.

Caracteristici simple

Columb este sălbatic și înlocuiește toate celelalte simboluri, în afară de cele 3 simboluri de împrăștiere a navelor care reprezintă Nina, Pinta și Santa Maria, desigur! Cinci simboluri Columb pe role vor plăti jackpot-ul masiv de 50.000 de monede atunci când pariul de spin este depășit la 100 de monede. O opțiune de pariere este oferită și după fiecare câștig.

10 rotiri gratis pentru „grab”-uri!

Veți fi răsplătit cu 10 rotiri gratuite ori de câte ori 3 nave cad pe role în următoarea ordine: Nina pe prima tambur, Pinta pe a 3-a și Santa Maria pe tamburul 5. Navele împrăștiate se transformă în sălbătice – extra în timpul jocurilor gratuite. Un nou număr de rotiri gratuite vor fi repetate de fiecare dată când secvența cu 3 nave lovește pe rolele 1, 3 și 5. Acestea nu reprezintă o limitare a numărului maxim de rotiri gratuite care pot fi declanșate din nou. Profită acum și distrează-te al maxim chiar acum cu Maxbet casino online!