Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Columbus Deluxe

Trăiește o aventură alături de cel mai popular explorator din istorie, cu slotul Columbus Deluxe gratis, de la Maxbet Romania. Distracția începe chiar acum! Dă play instant și te distrezi fără să plătești.

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Columbus Deluxe

Așa cum am învățat cu toții la orele de istorie, Cristofor Columb a fost cel care a descoperit America, însă a avut nevoie de 7 ani pentru a-i convinge pe regele și regina Spaniei să îi finanțeze călătoria mult dorită. După ce a ajuns pe uscat, marinarul a crezut că a descoperit India. El nu a aflat niciodată adevărul descoperirii sale și cum aceasta a influențat cursul istoriei din întreaga lume. 

În zilele noastre, tu nu trebuie să aștepți 7 ani pentru a-ți începe aventura și nici nu ai nevoie de finanțare din partea unor regi sau regine. Realizat de Novomatic, slot Columbus Deluxe gratis 2023 se bazează pe renumita călătorie de peste ocean întreprinsă de Cristofor Columb, exploratorul italian care a descoperit America, în prima călătorie organizată de Isabella, regina Spaniei, la acel moment. Acest slot urmează după Columbus originalul, bazat pe aceeași poveste și cu aceleași personaje istorice. Joacă și tu Columbus Deluxe ca la aparate 2023 și distrează-te pe cinste!

Joacă Columbus Deluxe la Maxbet Casino. Slotul cu speciale este unul dintre cele mai interesante jocuri produse de Novomatic, astfel că trebuie să-l încerci! Acest slot Columbus Deluxe îți va aduce câștiguri impresionante, fiind recomandat chiar și pentru jucătorii începători!

Poți încerca și sloturile Book of Ra, Just Jewels Deluxe, Frog Story și Plenty on Twenty, pentru și mai multe șanse de câștig!

Cum se joacă un joc Columbus Deluxe 2023

Slot Columbus Deluxe gratis 2023 are 5 tambururi și 10 linii de plată și oferă jucătorilor o șansă de a experimenta călătoriile lui Columb. În funcție de bugetul disponibil, poți modifica numărul de linii al unui joc Columbus Deluxe slot 2023.

În comparație cu slotul original de la Columbus, din care acest joc este o continuare, credem că Novomatic a făcut o treabă fantastică de îmbunătățire a jocului, în versiunea slot Columbus Deluxe ca la aparate 2023, pentru a atrage mai mulți jucători. Vei observa diferențele dintre versiunea originală și cea a unui joc Columbus Deluxe slot 2023, dacă încerci ambele sloturi online

La Columbus Deluxe ca la aparate 2023, jucătorii se vor angaja într-o călătorie aventuroasă atunci când vor roti rolele lui Columbus Deluxe gratis, o versiune actualizată a unuia dintre jocurile slot originale bazate pe expediția lui Columb în noua lume.

Cei care joacă la păcănele Columbus Deluxe slot 2023 vor aprecia graficele, caracteristicile și o linie de plată suplimentară. Simbolurile de tip slot cu speciale prezentate la păcănele Columbus Deluxe gratis 2023 îl includ pe Columb însuși, Regina Isabella, coliere de aur, Arbalete, și valori generice de cărți de poker.

Joacă Columbus Deluxe online 2023, dar înainte de asta află ce simboluri speciale ai la Columbus Deluxe gratis 2023!

Nu uita că la JocuriCazinouri poți încerca gratis online și jocurile Blackjack IGT, Roulette European, Blackjack European și Pyramid Quest, dacă ești în căutarea unor jocuri uimitoare!

Simboluri speciale păcănele Columbus Deluxe online 2023

Pe ecranul de joc Columbus Deluxe slot 2023 vei vedea diverse simboluri pe care deja le cunoști, cele ale cărților de joc. De asemenea, Columbus Deluxe online conține și alte elemente specifice, precum Regina Spaniei, corabia lui Columb, o bijuterie prețioasă, busola, dar și însuși Columb. Toate simbolurile la păcănele Columbus Deluxe slot 2023 se află pe puntea unei corăbii spaniole. 

Simbolul Wild la Columbus Deluxe slot este reprezentat de Columb, iar simbolul Scatter este reprezentat de corăbii. În timpul Columbus Deluxe gratis 2023, simbolul Wild poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Scatter.

Joacă Columbus Deluxe online 2023, dar fii informat cu privire la funcțiile speciale pe care le deține jocul Columbus Deluxe gratis, mai ales dacă ești pregătit să câștigi din plin!

Îți recomandăm să joci și Shaolin Spin, Sweet Bonanza, Dracula Family și Golden Monkey online gratuit la JocuriCazinouri!

Funcții speciale la păcănele Columbus Deluxe 2023

Vei fi răsplătit cu 10 rotiri gratuite slot Columbus Deluxe 2023 ori de câte ori 3 nave cad pe role în următoarea ordine: Nina pe primul tambur, Pinta pe a 3-a și Santa Maria pe tamburul 5. Navele împrăștiate se transformă în simboluri Wild – extra în timpul jocurilor gratuite. Un nou număr de rotiri gratuite vor fi repetate de fiecare dată când secvența cu 3 nave lovește pe rolele 1, 3 și 5. Acestea nu reprezintă o limitare a numărului maxim de rotiri gratuite care pot fi declanșate din nou. 

Asemenea altor jocuri de tip slot, Columbus Deluxe ca la aparate 2023 are și funcția Gamble. Câștigurile tale se pot mări considerabil cu ajutorul ei. Mai exact, sumele obținute în urma unei rotiri la slot Columbus Deluxe 2023 pot fi dublate într-o extra rundă de pariere. Trebuie doar să ghicești culoarea unei cărți de joc.

Ești curios cât plătește un simbol la Columbus Deluxe online 2023? Citește secțiunea următoare și joacă Columbus Deluxe!

Joacă online gratuit pe JocuriCazinouri și Great Adventure, 20 Super Hot, Hookes Heroes și Joker Poker!

Cât plătește un simbol Columbus Deluxe slot 2023

Miza unui slot Columbus Deluxe 2023 poate fi cuprinsă între 10 bani și 200 RON. Poate fi modificată apăsând butonul „Miza totală”. RTP-ul la Columbus Deluxe online 2023 este 95,02%, specifică jocurilor produse de către cei de la Novomatic. Volatilitatea la Columbus Deluxe ieste medie, cu un câștig maxim de 1218.5x. La Columbus Deluxe gratis online ai parte de câștiguri impresionante!

După cum menționam și mai sus, cele mai des întâlnite simboluri specifice unui slot Columbus Deluxe 2023 sunt cărțile de joc. Cuprinde între 10 și A, ele ocupă o bună parte din role și oferă profituri frecvente, dar de valori modeste. Dacă vei obține cel puțin 3 simboluri identice, atunci câștigul tău poate fi cuprins între 4 și 120 de monede. Simbolul colierului prețios oferă între 4 și 400 de monede. Busola îți poate aduce un maxim de 200 de monede, pe când regina Spaniei, până la 800 de monede. Simbolul cel mai valoros la Columbus Deluxe 2023 este, după cum probabil îți închipui, chipul lui Columb, iar el îți poate aduce câștiguri de până la 4000 de monede. 

La un joc de păcănele Columbus Deluxe 2023, câștigurile încep de la 2 simboluri identice pe tabela de joc. Pentru a descoperi și mai bine ce presupune un joc Columbus Deluxe gratis online 2023, citește până la finalul articolului, pentru a afla toate detaliile!

Pe site-ul nostru mai poți încerca și Secrets of Alchemy, American Roulette, Dazzle Me și Roulette Advanced!

Jocul pe mobil Columbus Deluxe online 2023

În ziua de azi avem din ce în ce mai puțin timp liber și, tocmai din acest motiv, îl prețuim și nu ne permitem să îl irosim pe activități care pot fi optimizate în mod facil. 

Columbus Deluxe online 2023 este disponibil nu doar pe PC sau laptop, ci și pe telefonul mobil, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Poți să te joci Columbus Deluxe ca la aparate 2023, indiferent de locul în care te afli – fie că te relaxezi acasă, pe canapea, fie că iei o mică pauză de la muncă. Columbus Deluxe 2023 se află doar la un click distanță! Tot ce trebuie să faci tu este să te asiguri că ai o conexiune bună la internet. 

Columbus Deluxe gratis online 2023 este optimizat și pentru ecranele micuțe ale telefoanelor mobile, având o conexiune sigură, oferte excelente, bonusuri și campanii diverse. Te poți bucura de Columbus Deluxe online 2023 în orice moment al zilei!

Descoperă în cele ce urmează ce avantaje și dezavantaje ai la Columbus Deluxe gratis online 2023! Îți recomandăm să încerci și Blue Heart, Zeus 3, Captain Treasure și 4 of a Kind!

Avantaje și dezavantaje ale unui joc Columbus Deluxe online

Columbus Deluxe slot este un joc ce prezintă o mulțime de avantaje. Asemenea altor sloturi, Columbus Deluxe are simboluri Scatter și Wild, iar primul constituie beneficiul de a reactiva jocul în mod gratuit. 

Slot Columbus Deluxe prezintă și căi de câștig selectabile și runde gratuite. De asemenea, există și o versiune pentru telefonul mobil la Columbus Deluxe, creată special pentru confortul sporit al jucătorilor pasionați. 

Dezavantajele la Columbus Deluxe slot sunt numărul redus de funcții speciale și al liniilor de câștig (doar 10). 

Concluzii slot Columbus Deluxe

Columbus Deluxe slot este un joc pe care nu trebuie să îl ratezi, datorită tematicii interesante și al câștigurilor impresionante. Spre deosebire de alte jocuri de tip slot mai moderne, Columbus Deluxe gratis online și-a câștigat și păstrat fanii prin simplitatea și profitabilitatea sa. Descoperă-ți spiritul de aventurier și joacă Columbus Deluxe azi!