Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Versailles Gold

Dacă v-ați gândit vreodată că ați obținut calitățile necesare unui mare conducător, atunci este timpul să le puneți în aplicare jucând „Versailles Gold gratis”, un joc slot online de la EGT.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Versailles Gold

Versailles Gold gratis este unul dintre cele mai fabuloase sloturi. Redați-l pe site-ul nostru și puteți câștiga premii frumoase, distrându-vă cu regele, regina și cardinalul, în timp ce puteți revendicați caracteristici bonus, inclusiv sigilii Wild Royal, rotiri gratuite Royal Seal Free, simboluri extinse , și o caracteristică prin care îți poți dubla banii –  Gamble Double-Your-Money.

Simte-te ca un rege la Versailles Gold gratis!

Puteți chiar să țineți discuțiile de pace pe cel mai recent dispozitiv gadget mobil, în timp ce mizele de spin se potrivesc tuturor stilurilor de joc slot, datorită unei game largi de combinații de credite și credite-pariuri. Palatul Versailles este una dintre clădirile cu adevărat remarcabile ale lumii și este un fundal minunat pentru acest joc de 5 x 3 role, care oferă jucătorilor și 10 linii de plată, precum și o multitudine de oportunități câștigătoare.

Premiile Palatului

Puteți câștiga toate premiile și bonusurile de la prima încercare. Tipul de premii pe care îl puteți câștiga include până la 3.000 de monede, pentru a găsi scrisorile misterioase care ar putea să dețină cheia unor părți ale discuțiilor de pace. De asemenea, jucând acest slot cu speciale de la EGT puteți câștiga până la 15.000 de monede pentru a găsi Căruța Regală sau pentru aducerea Cardinalului la masa de discuții. Regina necesită mai multă convingere pentru a se alătura discuțiilor de pace, motiv pentru care are o valoare de până la 40.000 de monede, în timp ce regele va fi probabil cel mai greu de convins și de aceea merită până la 100.000 de monede.

Ceea ce trebuie să faceți este să puneți mâna pe sigiliul regal, care vă poate acorda un premiu instant de până la 50.000 de monede. Poate să devină Wild și să înlocuiască toate simbolurile de bază, pentru a crea o mulțime de alte premii. Trei sigilii regale oriunde pe role vor declanșa, de asemenea, 12 rotiri gratuite în timpul cărora un simbol se va extinde pentru a acoperi o rolă întregă. Bonusul pentru cărțile de Jackpot poate fi acordat în mod aleatoriu și veți fi apoi mutat la o platformă de bonus care conține 12 cărți de joc. Continuați să selectați cărți pentru a dezvălui premii, până când ați transformat peste 3 cărți din același semn. Dacă doriți, puteți încerca și să dublați orice premiu sub 7000 de monede, cu caracteristica Double-Your-Money, prin prezicerea corectă a culorii unei cărți de joc.

Acestea fiind spuse, nu mai pierde vremea și dă start joc la acest slot împărătesc oferit de Maxbet!