Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

FairyTale Roulette

FairyTale Roulette este unul dintre cele mai noi jocuri de masă introduse pe piața românească de către Netbet Bonus, dedicat amatorilor de jocuri casino de calitate, la care norocul și intuiția joacă un rol primordial în atribuirea câștigurilor.

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator:
Categoria Jocului:

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu FairyTale Roulette

4.8/5 - (6 votes)

Flowers

5/5 - (1 vote)

Rambo

Astfel, masa de culoare verde este împărțită exact la fel, cu 36 de căsuțe aferente numerelor de pe roata ruletei, împărțite în linii și coloane. Scopul jocului FairyTale Roulette gratis oferit de Netbet Bonus este acela de a indica numărul sau grupul de numere corect, indicat de bila ruletei, care este plasată pe mantinelă de către un dealer virtual.             

Trebuie spus că, spre deosebire de alte jocuri de masă, jocul de ruletă este unul dintre puținele unde chiar ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de plasare a mizelor, din acest punct de vedere jocul celor de la Netbet Bonus fiind unul cât se poate de deschis. Astfel, la FairyTale Roulette gratis vom putea paria pe un singur număr, caz în care miza noastră va fi multiplicată de 35 de ori în caz de câștig, dar și pe două, trei sau grupuri mai mari de numere, în pariuri de tip Split, Street of a Line, pe patru, cinci sau șase numere. De asemenea, dacă dorim să acoperim o plajă cât mai mare de numere, putem opta pentru parierea pe o duzină (12 numere) sau pe o linie din cele trei disponibile. Dincolo de aceasta însă, Fairytale Roulette păstrează regulile de bază ale jocului de ruletă inițial, inventat în urmă cu câteva sute de ani de francezi.

Joacă FairyTale Roulette gratis doar pe Netbet Bonus!

Unul dintre cele mai uzuale pariuri la FairyTale Roulette gratis este însă cel pe numere pare sau impare ori pe culoare – roșu sau negru – caz în care îți vei putea multiplica suma de plată de două ori. Este pariul cu cel mai mic risc, în care vei obține o cotă de doi la unu, și care este folosit de obicei pentru testarea anumitor strategii cunoscute de joc, precum Martingale sau Biaritz. Nu în ultimul rând, pe Netbet Bonus ai posibilitatea de a testa gratuit jocurile online puse la dispoziție, prin variantele demonstrative, fără niciun efort financiar din partea ta.